AkileUqur Bilgeercan kız ben çalışıyorum bı de aşağı inip tuvalete girmek ölüm geliyor o merdivenleri çıkmak..😳
semrakarahan Bilgeercan aynen valla bende oyleyim ufak bi su icemeyim sivi tuketmeyim gerci icmesemde idrara sk gidiyorm
Duygu0007 Bilgeercan eşim en sonunda yastığ elime tutuşturdu banyoda yat kalk sen desi😂😂😂 aranızda baya bi çekim var ben hiç aranıza girmim dedi ve arkasını döndü uyudu 😂😂 o günden sonra kalkıp çişe gidemez oldum😂😂😂 çişli günlere 15+2 günlüğüz👶🏻♥️
snms Bilgeercan arada oda girip cıkıyo ya orda görüsürüz giriş cıkıslarda para falan kesmeyi düsünüyorum hatta ben bos oturmak olmaz ticaret şart 😂😂😂😂😂
Selindikci35 Az biraz tutayim diorum ama bu seferde kasigim agriyor..hamileler bol bol uyuyun bu gunleri cok aricaksiniz diolar yaaa,o insanlara soruyorum hani nerdeeee uykuuuu😂
BrcnBlgn Bilgeercan 23+2 yim hala tuvaletten cikamiorummm yasam alanim tuvalet odada oturabildigim yok .)
Yasemincifci Mortutku bazen zoruna gidiyo insanında yapcak bişey yok bebişlere giden yolda çekilen çile kutsaldır😎
kocisininprensesi Bilgeercan 26+2 den selamlar✋🏻 Tuvalet bizim kankimiz günümüzün çoğu onun duvarlarını görerek geçiyor 🤭
Krasivyy Bilgeercan benim yatak odamda wc var hiç salona geçmiyorum dirak yatakta uzanıyorum salona geçsem hemen geliyor😂 25 haftaya grcem hala böyle çokta su içiyorum ondna galiba