Meltemkuzey Merhaba kizlar 22 hagtalik hamileyim daha hic bisey almadim sizce alisveris icin erken mi
Ebru_ebru Meltemkuzey bizde 25 haftalık olduk canım daha almadım beşik ve çocuk arabası sadece aldım 😊 detaylı ultrasyondan sonra başlarım demiştim ama bir türlü başlayamadım ☺️
Girlmama Meltemkuzey 16. haftada başladım 26. haftada falan bitti şuan 32 haftalığız çok geç kalmışsın ultra zamlı alacaksın her şeyi benim 800 liraya aldığım küvet seti 1800 olmuş
defnevedoruk Meltemkuzey ilk hamileliğimde 22.de herseyi tek seferde almıştım şimdi yine hamileyim 17+2 son 3 ay alışveriş yapmayı düşünüyorum 🌸
mrp2023 Ebru_ebru unisex olanlardanda aldım bazı şeyler direkt erkek bazı şeyler direkt kız en kötü benim olmayan cinsiyetimi hediye ederim😂 hala cinsiyetimiz belli değil
Ebru_ebru Meltemkuzey sonra ağırlaşıp alışveriş yapmamız daha da zorlaşacak aslında yavaştan başlamalıyız ☺️
Busecan Meltemkuzey biz maddi olarak zorlanmamak için en baştan itibaren her ay ufak ufak yaptık alışveriş diğer türlü çok borca girecektik çünkü cinsiyeti öğrenince detaylandırdık sadece ☺️
Birbenbirbebek Meltemkuzey bende 22 haftalığım daha hiç bir şey almadım ama benim 2. Bebek kalanlar var diye pekte şey yapmıyorum 😂
Mnks35 Ben de 20li haftalarda alışverişe başladım yavaş yavaş aldım ve şuan 9.ayıma girdim 8 de anca bitirdim alışverişimi doğum çantamı herşey paraya bakıyor bir anda herşeyi de alabilirsin ay ay parça parça da alışveriş yapabilirsin 😊
Meltemkuzey Mnks35 evet hersey paraya bakiyor o yuzden simdiye kadar bisey almadim haklisin yavas yavas toparlamak lazim