bdlakbrn Kızlar bugün yumurtlamanın 11. Günü, adetime de bir hafta var. Kan verdim ama çıkar mı eğer varsa?
Hshshzgsghzhshs bdlakbrn bı jafta var diyorsunuz bazen geç döllenme olup çıkmayabiliyo keşke erken vermeseydiniz var ise çıkmazsa üzülürsünüz çünkü he inşallah çıkar da gerek kalmaz ben iki gün kala vermiştim 28 ile öğrenmiştim
bdlakbrn Hshshzgsghzhshs negatif çıktı, yumurtlamadan sonra bi daha değerlendirmedim yine de geç döllenebiliyor mu öyle ?
Hshshzgsghzhshs bdlakbrn tabiki de geç döllenme olabilir benim ablam adeti geçmesine rağmen 1 çıkıyordu bı hafta daha geçti sonra yükseldi bekleyin haftaniz adetiniz geçsin öyle kan verin erken şuan üzülmemis de olursunuz hem rabbim bu kandil günü size sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşallahh
bdlakbrn Sevgiiss 10 gün geçti.bat 2 ya da 3 Şubat. Beta negatif progesteron 6.5 çıktı pozitife dönme ihtimali var mı?
Sevgiiss bdlakbrn yani çok ümidinizi kırmak istemem ama genelde 10. Gün kanda çıkar, ama geç döllenme olabilir. 4 gün sonra adet olmazsan tekrarlarsınız testi