ogretmennn Kızlar bat 2 ve kabızlık vardı şimdide mesela o kadar akıntım var ki çamaşırım ıslanıyor direkt beyaz- saydam arası bi akıntım var siz ne durumdasınız
Nurellaaaaaaa1212 ogretmennn bat 5 aynı kabızlık öldüm yani. Ayaklarım çok üşüyor. Sağ kasığımda dolgunluk ve sızı oluyor. Akıntım çok iç çamaşırımda beyaz beyaz kalıyor ama koku vs yok. Yüzüm sivilcelendi. Ama test yapmaya çok var
bdlakbrn ogretmennn bat 2 ya da 3 Şubat. Yumurtlama 16 Ocak 17 de çatladı bugün beta ve progesteron verdim beta negatif progesteron 6.5 çıktı. Pozitife dönme ihtimali var mıdır yoksa ümidimi keseyim mi
ogretmennn bdlakbrn umudunu kırmak istemem ama 16 da yumurtlama gördüysen çıkması lazımdı testte sanki :( Allahtan umut kesilmez aşkım belli olmaz umudunu moralini hep yüksek tut
Xiremmx @Nurellaaaaaaa1212 bende öyleyim şu an kabızlık üşümek beyaz akıntı çamaşırım beyaz beyaz akıntılardan ibaret resmen inşallah gebeyizdir
bdlakbrn ogretmennn iki kaybım oldu bir yılda bir de kimyasalım, pıhtılaşmada bozukluk çıktı bilinen başka bir sorunumuz yok şükür ama çok istiyoruz ve olmuyor😔 Allah daha iyisini biliyordur buna inancım tam ama ne bileyim çok üzülüyorum işte
ogretmennn bdlakbrn arkadaşımın da aynıydı sorunu 3 kaybı olmuştu şimdi kucağında 9 aylık bebeği var umudunu kaybetme 💖
A_nuur19 Benimde bat 2 Şubat uykum geliyor sürekli bide akıntı var dediğiniz gibi kasıklarıma ara ara ağrı giriyor öyle inşallah hepimizde vardır