Tazeanne74 ErsBegAs Https://www.instabebe.com/kategori/12-parca-baskili-hastane-cikisi bende internetten sipariş verdim .Resim nasıl atılıyor.
Gamomuu Mey58 teşekkür ederim instagramda mell_tasarım sayfasından aldım. İnternet sitesinden sipariş verdim. Çok fazla model çeşit var.
Aserpil deletedmom43191 ikincilerin kaderi 😅😅😅 abisinden birsuru kıyafet ayarladım kızıma 😅😅 hiç birşey almadım zaten sadece hastane için iki set allı güllü alcam. Birde besigine nevresim başkada masrafı yok bakalım minik kelebeğin 💕
Talentedmom ozgmom amin inşallah daha cinsiyet belli değil ama kız olmasını çok istiyorum oğlum var ama ben erkek hissediyorum hayırlısı artık
helloandhello ErsBegAs beyaz libas giydirmek sünnettir diye biliyorum bir yerde okumuştum 🙏tabi Buda güzel
ErsBegAs helloandhello yukarıda bunu konuştuk 🤦♀️ her sünneti yapmadığımız gibi biz de bunu yerine getirmiyoruz 🙄
Tazeanneveminikleri helloandhello merhaba çok güzelmiş. Güle güle giysin 🩷 ne kadara nerden yaptırdınız acaba
helloandhello Bnguuu_102 kesinlikle bende beyaz libas giydirmek sünnetmiş akike kurbanı önemli böyle şeyler küçük ama değerli geliyor hep bana uygulamak çok daha önemli 🥰
ErsBegAs helloandhello 1 hafta sonra da saçını kesip gramını ölçmeye kıyabilecek misiniz merak ediyorum 🙄
Bnguuu_102 helloandhello evet böyle şeyler gerçekten önemli ama herkes yapabildiği kadarının yapar bunları yaptık diye saçını da kesmemiz gerekmiyor ben şahsen kıyamam mesela ama yerine getirebildiklerimizi getiririz tabiki 🥰
helloandhello Tazeanneveminikleri merhaba çok teşekkür ederim tam net hatırlamıyorum fiyatı yılbaşından önce yaptırmıştım fiyatları güncellenmiş olabilir atolyerakun ınstgram sayfanın ismi bir sorabilirsiniz çok fazla çeşit var bir bakın 🥰 penye battaniye setleride var
helloandhello ErsBegAs ben birşey iddia etmedim bilir kişide değilim sadece sayfalarda girdiğimde okuyorum araştırıyorum büyüklerime danışıyorum
helloandhello ErsBegAs ne alaka gerekirse yaparız dinimiz güzeldi iddia etmedim çirkin demedim size sizinkide güzelmiş dedim ben öyle düşünüyorum dedim 😍
Sonh Hastanede hemşireye verilen çıkışta müslin isimli tulum istiyordum kabul etmiyolar diye birşey söylemişlerdi bu doğrumu