myangelson ErsBegAs çekmeye üşendim SS aldım 😂 ben bunları aldım 11 li seti ebeye vereceğim ilk onu giyecek nasipse 🥰 sizinkine de bayıldım eşim Beşiktaşlı olmasa alırdım kesin 😂😂
Bnguuu_102 ErsBegAs valla bizimkinin her şeyi bembeyaz 2 makina dolusu beyaz eşyası olmuş 1 makina da krem o kadar bayılıyorum açık renklere kar gibi bembeyaz aydınlık 😄😊 kırmızı sarı da size aydınlık geliyor demekki 🥰
ErsBegAs zynpknt ayy bu 3lü hali kalmış şehrinizde varsa ama gidebilirsiniz gs store orada mutlaka vardır https://www.gsstore.org/galatasaray-bebek-hastane-cikis-b232109/?srsltid=AfmBOoqFG6N2L1daqXp_JhfguONaKhVqMf-BkLqi80J5SVOJQMJ0Xaah
zynpknt ErsBegAs yaa yok maalesef ama çok güzelmiş güle güle giysin bende zıbın aldım lisanlı bitane mayısta doğcak nasipse şampiyon olursak diye😂
Narincicek ErsBegAs Kumaşı kaliteli rahatsız edicek tarzda değil. Zaten fotoğraf çekiminde kullanıp sonrasında rahatsız olursa değiştiririm. Yedek 4 takımı daha var 😊
ErsBegAs myangelson Biz biraz fazlayız bu dünyaya gsliler olarak 🤣 Daha evlenmeden zıbınları döşemiştik gs storedan 🤣
Narincicek ErsBegAs Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim🌷 İnşallah hepimizde sağlıkla kucağımıza alırız🤲🏻
ErsBegAs Bnguuu_102 Ay gözlerimiz parıldıyor bizim ışıklar açıyor her yanında 🤣 Ah sarı ve kırmızı ❤️🧡