Imasleeper Özel bir klinikte erkek olduğunu öğrendim bebeğimin 14. Haftanın içinde ama bazen yanlış görülebiliyor o sebepten alışverişe başlamak için tam emin olmak istiyorum 17. Haftada devlette kontrolüm var sizce söyler mi o haftada
deletedmom43191 Imasleeper devlet hastanesi geç söylüyor özel bebek küçük olsa bile söylüyor cihazları iyi çünkü görünüyor cinsiyet ben 9 11 13 hafta olmak üzere öğrendim gebeliklerimde cinsiyeti
History5 Imasleeper İlkini 11 de söyledi doğru çıktı, ikinci 15 haftalıkken söylendi bakalım detaylıda netleşir.
1prens1prenses_ Imasleeper devlete benim doktorum tahinde bulunum dedi 11. Haftada kız dedi Sonrası kız çıktı 😇🌸 Net 16 hafta flan demişti Tahminide doğru çıktı zaten
Imasleeper Gulcan0643 hadi bakalım inşallah banada söylerler biliyorum aslında ama emin olmak istiyorum alışveriş yapmak için :)
Imasleeper deletedmom43191 evet devletinki eciş büçüş gösteriyor özelinkinde kalbinin atışına kadar net görüyordum ilkinde medipole giderken bunda da klinikte net gördüm ama erkek bebekler genelde kordonla karıştırılıyormuş o yüzden emin değilim 😂
Gulcan0643 Imasleeper ama size tavsiyem detaylı ultrasonu bekleyin ilk gebeliğimde kız dediler özelde detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrendik alışverişte yapmıştım
2diplomaliamaanne Haftadan bildiriyorum. Görmedim deyip geçiyorlar 😄 hala net bilmiyorum cinsiyetini çaç sakuraya gidiyorum genelde. Usg çok kötü
Imasleeper 2diplomaliamaanne yapma yaa çam sakura baya eski hastane sanırım cihazları 23. Haftada göstermiyosa diğer şeyleri nasıl görüyorlar ki 😣
Imasleeper Gulcan0643 benim ilkini özelde kız dediler baya da netti bende gördüm o iki çizgiyi o yüzden hemen başlamıştım ama erkekte kordonla karıştırıyorlarmış ya o yüzden bekleyeceğim bende bakalım başka bir doktor daha erkek derse alışverişe başlarım :))
Imasleeper History5 hayırlısı olsun da sabırsızım işte 😂 can sıkıntısıdan alışverişe vurmak istiyorum sanırım 😂😂
3bebelihunili Imasleeper 13 de erkeğe benziyor dedi 16 da kesin erkek dedi, detaylida da yüzde yüz erkek dendi 🤣
Imasleeper 3bebelihunili agahha başka sans kalmamış sana 😂 inşallah banada öyledir benim bir tane kızım var birde oğlum olsun tüpü bağlattırıp elimi eteğimi bu işlerden kesicem 😂
Imasleeper Minnaksever gittiğim hastanenin en övülen doktoruna randevu aldım inşallah görebiliyordur 😂😂😂😂
Minnaksever Imasleeper aslında onlara da bi durum yok ultrasonlari dandik ozeldeki gibi değil.ben de devlete gidiyorum doktorum çok ilgili bu arada.insallah gönlünüze göre olur 🙂