semrakarahan
[bilinmeyen] gebelik yoktur dediniz benimde kurtajimdan sonra adet duzenim tam oturmamisti bi sure 1 hafta arayla oldugumu biliyorm belki sizinkide oyle biseydir tam duzene oturmamistir
semrakarahan
[bilinmeyen] doktora gittinizmi bise dedimi normaldir falan die benim bildigim kurtaj olali zaten cok olmamis 1 adet olmussunuz tam oturmamistir o duzene ondanda olabilir
01Adana
[bilinmeyen] ne icin kürtaj olduğunuz ozel degilse
semrakarahan
[bilinmeyen] bnde mayisda kurtaj oldum 3 4 ay korunduk duzene otursn die sonra eylulde tekrar hamile kaldim canim 21+1 haftaligiz
semrakarahan
[bilinmeyen] ilk kaybim degil dedinizya dqha oncedemi kurtaj oldunuz
semrakarahan
[bilinmeyen] peki neyden oldugunu arastirin canim gecmis olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin
semrakarahan
[bilinmeyen] ay bnmde kayibim ondan olmus kalbi durmustu pihtilasma varmis bnde kullaniyorm igne ya bise sorcam hgs ne bilmiyorm onu nedir aceba
Shrydn
[bilinmeyen] 12 gun kadar kan gordum 21 gun sonra adet oldum.
semrakarahan
[bilinmeyen] Hakkinda hayirlisi olsun canim bisey cikmaz insallah
01Adana
[bilinmeyen]
Geçmiş olsun bnm bildiğim bi müddet gec olur düzensiz olur diye biliyorum
Pszge
Benim de iki kaybım var.kasım 30 da son kürtajımı oldum.iki adet geçirdim üstüne.adetlerimde düzensizlik olmadı önceki gibi 26 günde bir oldum.test yaptırdım pıhtılaşma çıktı dr iğne vurulacaksın gebelik durumunda dedi.hgs istemedi ama bende korktum şimdi ya 🙄
esractn
[bilinmeyen] Benimki hemen düzene girmisti canım. Doktora git ıstersen
Deletedmom429
[bilinmeyen] bende merk ediom bnu onceden 28gnde bir oluodm ocak 1de kurtaj oldm dun adetim geldi sukur olnca doktrm gel demisti myom kalbini durdurmustya bebegmn patoljde tmz cikti myomu alcaklr smdi sukur adet geldi psrtsi gidecegm ins benimkide opersydn snra duzenli glr ne zmn iliski drsede zmn tekrr baslaycgz ins sapitmaz tarihler ya tekr dusuncm o suan 😕
Deletedmom344
Deletedmom429 Kuzum seni merak ettim ne yaptın myomu ne zaman alacaklarmış?
Pszge
[bilinmeyen] birşey sorucam canım öncelikle geçmiş olsun rabbim bi daha aynı acıyı yaşatmadın da .dr um bana kürtaj olurken ikinciye perde görünmüyor dedi hgs çekilmeden de olup olmadığı belli oluyor mu senin dr da söyledimi böyle bişe var gibi yada Yok gibi
Pszge
[bilinmeyen] ah işte bende tatmin olmuyorum başka bir dr a gitsem peki perinatolog olması şartmı fakülteden randevu aldım başka dr a yine de göstermek için ama dr seçme imkanı olmuyor onların da maalesef
Deletedmom429
[bilinmeyen] kuzum patoljde de bsylr cikablior ben burdada okudum mol gebelkk mesela patoljde ckblio yani ama kan pihtlsmasi aklimda sorfm onuda yptrsak mi die doktrma ama benim myomrahmimin icinde ve o yuzdn kalbi durmus doktrm cok iyi uzman alanlarinda bnde arastrdm icinde olanlar sorunlra yol aciyor die ve cevrmdede herkes dedi bnu hemen aldir die bska yerinde olanlr gzl ilerlio genelde ztn ama ben o sanslilardn olamadim malesf direk tutundugu yerde ne gzl saglikli ilerlerken beslenmesini kesmis buyumus orda hormonlrla brbr doktrm alinmzsa icinde oldhu icin tekrr hamile kaldigimda dusuklr yasaycgmi ve kalp durmsi olacgni soyldi baska sansm yk yani
Oda rahmimin icinde oldhu icnn buyk sknti 😐
Esrayusuf
Deletedmom429 miyomu doktor normal ultrasyondan bakarak mı anlıyor
Pszge
[bilinmeyen] doğru söylüyorsun bende bu fikirdeyim de tatmin olayınca başka arayışlara giriyoruz işte. Kürtajından önce düzensizliğin varmıydı peki
Deletedmom429
[bilinmeyen] kurtajda gordu devltte gorememisler kurtaj snrasi ultsnda gozuktu yne kontlrde doktr kurtaj gnu soyledi odaya cgrip oyle bsy gordm dedi patoljde bi cksn dedi snra kontrle gttm orda ultsnda bariz gozuktu bu zmna kdr devktte demkkicihazlri eskiydi ondn gzkmedi ama ben agustosta doktra konstrlmi ypttmstm cocim olmsna engl bsy yk dedilr ultsnla karnma bide hormonlarma bakilmsti bu kalbi durana kdrdada devlte gdiodm iste dinletmedilr saglkli dmslrdi 7.hftsnda gttgmde yilbsi iste leke glnce ozele gttk snrasi malum ztn doktr kurtajda farkettmis ultsnda ckti snra bnda gostrdi rahim toparlms dedk ama myom bak brda dedi 😕
Deletedmom429
[bilinmeyen] smrda adet olnca gel 3.4.gnnde dedi pzrtside 3.gun olck gidecegim bakalim alttnda bakicak snrm cnkj cm i ne bilmioz yda kac tne vr demedi sdce gostrdi ekrnda myomu hehrlr alttnd bakicak ne var ne yk hersy gzkuoya snrda ne zmn opersyn olckonu der bian once olsn die bekliomkk onmze bakalim tekrrdn istioz artk ben 25yas esim 32den gb aldi herkes baba oldu calistgi yrde onn da snrdn evlnnlr oldu dgrli hep ikinci ucunculri var benimde cevremde ayni oyle snki bi biz kalmisiz gbi dunyda gelior evde ses istiyoz yaa boyle cok sessiz ve sıkıcı 😑
Pszge
[bilinmeyen] dr a görün o zaman bence.hani desenki kürtaj sonrası olmadım olabilir 50-55 gün de sürebiliyormuş ama üstene regl olmuşsun inşallah birşey yoktur olabiliyormuş böyle düzensizlikler