Gunes05 Kızlar merhaba tecrübeli annelerden kıyafet alışverişi için yardım istiyorum. Hastane cıkısında beden oluyor mu? Bazılarında yeni doğan bazılarında 0-3 ay yazıyor. Birde yenidoğan beden kıyafet ne kadar alınmalı? 0-3 ay mı daha fazla alınıyor. Bu konuda bilgim yok internetten baktım ama kafam karıştı. Yanlış kıyafet almak istemiyorum. Hastane cantasına kıyafet olarak neler koydunuz? Lütfen yardımcı olur musunuz?
semrakarahan Gunes05 bende oyle daha birsey almadim sadece bi kac bise oda dayanamadim😀 0-3 yazani aldim zibin yelek takim gordm şurda bekleyimde ne alinmqsi gerekiyor ogreneyim 🤗
MugeIk Ben bir tane onlu üç tane beşli hastane cıkısı aldım. Onlar zaten yenidoğan oluyor. Zıbın takımı aldım 4 5 adet. Alt ve üstler aldım takım şeklinde , tulumlar aldım . Dısarı cıkarken giymesi içim astronot tulum aldım. Yelek , ceket aldım. Eldiven , sapka aldım , corap aldım . Bi kaç alt -üst takımı ve tulumu yenidogan aldım gerisini 0-3 / 3 -6 ay aldım. 23 günümüz kaldı🤗🤗🤗
SuSerkan Öncelikle gelenler 0-3 aylık getiriyor genel olarak hediye anlamında . Yenidoğan kusma ve fazla kaka yapması dolayısıyla en az 5 tane yenidoğan olmalı Buda zaten bir aylık bi süreç için hızlı büyüdüğü için 30-40 günden sonra 0-3 aya geçiyor ama bu süreçler hızla geliştiği için fazla masraf yapmak istemiyorum diyenlere abartmamanızı tavsiye ederim