Naciyetosun Bebito-ve-annesi Benm eşim babasının adını koymami istiyor Rüstem Asaf küçücük bebeğe bn nasıl Rüstem diye sesleneyim ya 😅
Bnguuu_102 Naciyetosun haha kıyamam rüstem diyince gözüme kilolu orta yaşlı bir kasap geliyor 🤣🤣 rüstem abiiğğ 😂
Bebito-ve-annesi Naciyetosun bence çok takılmayın benim eşimde istedi babasının annesinin ismini hem de rüstem iyi yanı bizimkinin yanında ikinci ismini güzelce seçtim öyle sesleniyoruZ çocuk beğenmezse de 18 yasında değiştirsin
Sonyaazz Naciyetosun Bir dakika durmuyor ilaç bile başladık düşün aşırı hareketli bir o kadar da zeki 🤭
Naciyetosun Bnguuu_102 Yaaa demiiğğ 🥺😅😅😅 eşime bunu anlatamıyorum başka bir isim olsa koyardım ama Rüstem deyince tuhaf diyorum babasının adı ya beyefendi toz kondurmuyo
Bnguuu_102 Ömer asaf Asaf mirza Halit asaf Ali asaf olabilir canım ali asaf kalp atışında bir cerrahın ismiydi ondan beri çok hoşuma gidiyor 🥰 onun dışında asım zeyd ismi de çok hoşuma gidiyor 🌼
Bnguuu_102 Naciyetosun hep öyleler hep yemin ederim benimki de aynı ta babasının dedesinin ismini koyacak bizim çocuğa “mehmet ”🤣 mehmet mirza olsun istedik ingiliz kraliyetinden kaynanam kürt simi gibi dedi hanımefendi 😏 mehmet berat koyucaz şimdi 🌸
Kalbimxkk23 Naciyetosun Ali Asaf Emir Asaf Ömer Asaf Noyan Asaf Salih Asaf Egemen Asaf Deniz Asaf Buğra Asaf Melih Asaf Bekir asaf
Naciyetosun Kalbimxkk23 Eşime bunların hepsini saydım hâlâ yok diyor çıldırcam valla çok inatlaşiyo benle