sacmalamakizim Smr28 İlk kızımın adı Şirin Buse şuan pişmanım iki isim koyduğuma, hiç buse’yi kullanmıyoruz keşke tek isim koysaydım diyorum, ama ilk bebek olunca insan heves edip koyuyor işte, 1 aylık kızım var ismi sadece Zeynep. ☺️
ikibaloglanannesi Smr28 Arkadaslar k bakmayın ama kimisi çok uyumsuz iki isim bırakıyor şahsen ben sevmiyorm iki isim Ee siz sevmeyin koymayın çocuğunuza. Başkasının çocuğunun isminden size ne .
Smr28 Rabiaa3404 sana soracak değlm herkes istediğini paylaşıyor sizin gibi insanlara cvp bile vermiycem artk
Mrsacar Smr28 şahsen bende uyumlu olmasını sevmem herkesin kendi görüşü size ne? Ayrıca bende isim BIRAKMAK diye bişey de duymadım isim verilir, koyulur 😅
Mrsacar Smr28 sen nasıl milletin çocuğunun 2. , 5. , 10. Adına takarsan millette senin yazımına takar tatlım yazmayı öğrenince gel konuşalım ✋🏻
Nys1600 Smr28 TDK diye bir şey var. Hakiki Türkçe dil kuralları ve yazımları orada yazar. Orada ne yazıyorsa odur. Bana göre saçma bir başkasına göre olmayabilir ama TDK ne derse gerçek kullanım odur.
Busranurtopal Tutaste_ medeni durumu inşaat diyordu ya Esra Erolda biri 😂😂😂 böyle bir cevap gelme ihtimali yüksek
2cocuk2kopek Smr28 diğerlerini bilmem ama biz eşimle isim tartışması olmasın diye 2 mizinde istediği isim olsun dedik o yüzden 2 isim
0680 Smr28 Buda benim düşüncem. Keramet isimde olsa nice isimler var ki o oooo neler neler yapıyor. Önemli olan doğru yetiştirebilmek.
sehnazz000 Smr28 e herkesin kendi tercihi koyarken sana sormuyorlar ya gerçekten aşırı saçmalıyorsunuz uyumlu veya uyumsuz koyuyorlar işte kimi ilgilendirir ay şu beğensin diye koymuyorlar zaten
gunaynur22 Smr28 Fikrinize saygı duydum ancak siz gibi düşünmüyorum. Kendimden biliyorum ki eski bi isim koyulmuştu. Okul hayatım dalga konusu olmakla geçti. Oğluma dalga geçilemeyecek isim koymaya çalıştım. Bizde tek isim düşünüyorduk ta ki bi arkadaşımın düşüncesine kadar. Ya beğenmezse farklı birşey kullansın istemez misin diye. O yüzden 2. Bir oğlum olsaydı koyacağım ismide ekledim. Kullanıcı adımda dalga geçilen ismimi koymadım bu arada.
Datlum İki isim tek isim önemli değil de ebced hesabına göre koyun isimleri bu çok etkili arkadaşlar. Benim tercihim iki isimden yana uyumlu olması önemli ama büyük oğlum 10 yaşında daha hiç sıkıntı yaşamadık çok şükür uyumlu olduğu için herkes iki adıyla sesleniyor