Eldgrn nurismommy karartilan fotoğrafta gözüküyor canım yarin kan ver bence varsa kanda da çıkacaktır.
Liddle_mom Eldgrn nurismommy aynen bende karartilanda gordum ilk 5 dakikada ciktiysa kan ver babisko en net oyle ogrenirsin bat ne zamandi?
nurismommy Eldgrn biraz daha belirginleşti şimdi kameram pek iyi değil çıplak gözle daha belirgin aslında Allahım inşallah doğrudur 🤲🏻
g_cnnn nurismommy başka bi testle tekrar dene bazen test yalancı pozitif verebiliyor ama bende böyle çizgiyle ögrendim :)
nurismommy ogretmennn freely gibi bir şeydi canım ama daha önce de kullandım normalde kuruma çizgisi bile çıkarmıyor
nurismommy tuba-berfin evet muhtemelen zaten adetime daha 6 gün var yarın kan vermeyi düşünüyorum sizce çıkar mı
noble1 nurismommy bence kan vermek için acele etme canım , pazartesi günü bir test daha yap🙃 çok yüksek ihtimalle pozitif, ptesi koyulaşır🙃
tuba-berfin nurismommy evet cıkar benim beta hcg 11 cıkmıstı testim böyleyken hatta birkaç gün önce yapmıstım cıkmamıstı. Oglum suan 2 yasında
nurismommy g_cnnn bugün de şansıma eczaneler kapalı yarın sağlık ocağına gideyim diyorum umarım çıkar 🤲🏻
Mucukays nurismommy @"nurismommy bende 6 gun vardi ogrendim boyle silik cikmisti suan 5. Aydayiz insallah su mübarek günde dualarin kabul olur 🩵
Meridaily nurismommy days doctor canım sanırım freely pembe oluyor dıye bılıyorum. İnşallah vardır sende de bende de🥹🤲🏻 benim dün ve bugün aynı test pozitif çıktı