merveahrl Merhabaa arkadaşlar çok kararsızım Dr brownsun biberonu çok övülüyor ama sızdırma yapıyor diyen de çok var kullanan var mı aranızda hangi markayı önerirsiniz
Busrw merveahrl kızıma her markayı denedik tutmadı en ucuz ısmını bile bilmediğimiz Biberonu tuttu tamamen sans işi
Talentedmom merveahrl tomme tippee tek geçerim ilk bebeğimde kullandım antikolik özelliği de var yine aynısından alacağım
merveahrl clpa ondan da sikeytler okudum ne kadar zormuş bir marka seçmeek gerçekten şans işi sanırım
nigarsnh Yaseminkayaa Lansinoh plastikmi kulandiniz ? Bende var plastik ancak gaz yaparmi bilmiyorum yeni diğacak bebek icin
Girlmama merveahrl arkadaşların dediği gibi şans işi aventten çok chiccodan memnun olanları duydum ben bu yüzden chicco aldım
Girlmama merveahrl rica ederim natural feeling cam modeli bizimki emzirme eğitimlerinde meme ucunun bebeğin üst damağına değmesi gerektiğini söylüyorlardı hep bu biberon tamamen aynı etkiyi vermek için tasarlanmış ucuna baktığında görebilirsin :)
Yaseminkayaa nigarsnh evet plastik cam mı ne benim aldığım çok güzeldi gazda yapmıyor gaz yapması birazda mamayla anne sütüyle alakalı ağzı açık kalması mamayı sallamakla alakalı ya da anne sütünün gazlı olmasıyla alakalı