MCandan   https://hizliresim.com/nyac4e2 Reglime 6 gün var evde erken gebelik testi yoktu laboquick markanın vardı onunla yaptım
meriypc MCandan MCandan regline 6 gün varsa erken gebelikte de silik çıkar kuzu. Bence kan ver direkt. Var görünüyorr. Hayırlısı olsun 🌸
ermelek1 MCandan bende çizgi gördüm, inşallah hayırlısı olur, istersen yarın test ver beta sayısına göre bir hafta ara verir 2 günde bir vermeye devam edersin erken ise böyle beklemek daha zor 😏
MCandan miroscumm kan mı versem erken gebelik testi mi alsam ya da gecikmeyi mi beklesem sizce ne yapacağımı bilemedim
Deryakaya1802 MCandan bence erken gebelik testi alın ama yine hemen yapmayın aferin ilk günü yapın ama bence tabi 🥰 ben de gördüm ikinci çizgiyi
Tosca MCandan hiiiç belli olmaz o işler bugün de pazar ama mutlaka vardır açık olan bi yer özelde verince 2 saate falan çıkıyo hemen imkanın varsa koşşşş. İnşallah kanda da görürüz pozitifi 💎
MCandan Hizliveofkeli ben de daha önce yaptım ve görmedim bu ay fertility jel de kullanmıştım ama şuan o kadar korkuyorum ki kan vermeye geçen sene 21 haftalıkken bebeğimi kaybettim ve çok savaş vermiştim
Hizliveofkeli MCandan geçmiş olsun sağlıkla ilerlesin inşallah. 6 gün kala için değeriniz baya iyi 👍🏼
MCandan Deryakaya1802 kan testi vereceğim bir saate açık eczane bulabilirsem onu da alıp yapacağım yarın sabah
Ebruebos Bence var canım 🌸 bende 2 gün önce yaptım laboquick kan verdim 20 çıktı seninki daha belirgin