Rumeysaulusoy Kızlar selam, 16 haftalık hamileyim. 2 hafta sonra Detaylı ultrasona gireceğim. İzmir’de önerdiğiniz, memnun kaldığınız hastane ya da doktor var mı ?
nurdaneg0716 Rumeysaulusoy bende giricem daha gitmedim burada bekliyim yapmış olan varsa etiketleteyeblir beni
Rumeysaulusoy nununundunyasi Çok teşekkür ederim ☺️ ultrason fotoğraflarını güzel veriyor mu acaba, ben ege de kontrol ediliyorum ultrason fotoğrafı vermiyorlar maalesef. Onun için özellikşe soruyor ve merak ediyorum ☺️ 3d mi 4d miydi sizin
Rumeysaulusoy Denizgiller 18/20 diye biliyorum bende, 17. Hafta kontrolüm var doktoruma danışıp hangi hafta uygunsa ona göre gideceğim
Tugce355 Rumeysaulusoy kuzum bugün gittik detaylı ultrasona ve çok memnun kaldım. Benim sıpam bir türlü düzgün pozisyonda durmadı ve 7 kez girdim çıktım 😀 Doktor bey sabırla bekledi beni telkin etti, bugün olmuyor başka gün gel vs demedi. Çok şükür son girişimde tamamlayabildik tavsiye ederim
nununundunyasi Rumeysaulusoy profilimde ultrason fotoları postu var oraya atmıştım fotosunu bebeğim birebir aynı doğdu çok iyi yakalamıştı doktorum 3d mi 4d mi bilmiyorum ama
Denizgiller aslanmommy bana doktor 19. Haftada gel yeşil alan açalım dedi 20 24 hafta arası diye biliyorum organlarin oluşması için devlete gidiyorum bu arada
aslanmommy Denizgiller ben dün gittim yeşil alan açtılar bana bulunduğum yerde gittiğim hastanede perinotoloji yok oyuzden bulunduğum yere yakın bir hastaneden randevu aldım hemen bulamam diye o da 20+5 gün olduğumuz güne denk geliyor arada bakarım sistemden 21 hafta ya bulursam ozaman alır değiştiririm artik
Denizgiller aslanmommy inşallah herşey yolunda ilerler zaten bu detayliyi da atlatalim Allahin izniyle işler biraz daha kolaylaşmış olacak
Rumeysaulusoy Tugce355 yaaaa çok teşekkür ederim, uarın doktora gideceğim bakalım onun önereceği bir yer var mı sorayım. Deneyiminiz için yeniden teşekkürler 💕 fotoğrafları net çıkıyor mu peki