Gizeminannesi Iydrnjg Hemde çok zaten boşuna dememişler cennet annelerin ayakları altındadır diye gerçekten öyle 🌸 Allah tüm annelere babalara evlatlara ve kardeşlere up uzun sağlıklı ömürler versin 🤍
Tutaste_ Iydrnjg bebeğimi emzirmeye kakltım baktım sartel atmış allahın cezası binada sartelde bınanın dışında az uzak emzırdım şu sogukta karanlıkta gıttım acmaya ev buz olmuş cunkü geldım sut sagdım simdide uykum kactı
Gokturkmom_ Iydrnjg Yorulup artık uyusaydı diyorum sonra da uyansın diye bekliyorum 🥹özleyip fotoğraflarına bakıyorum 💙🥰48 günlük olduk zaman nasıl çabuk geçiyor insan anlamıyor
Birbebekannesi01 Iydrnjg 9 günlük bebisimin burun akıntısı var o rahatsız oldukça hiç yatamayan bir anne bırakıyorum buraya 🥲
Kvsralm Öyle hem yorucu hem çok güzel ikinciye hamileyim kızım uyuyor o uyuyunca da özlüyorum galeriye daldım 🥹🥹🫠🫠🫠❤️
Iydrnjg Kvsralm 🥰🫶🏻🌸benımde ıkı kızım var bırı 4yasında bırı4aylık onlar canım cigerim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin🌸
Iydrnjg Birbebekannesi01 buhar makinası kullan kuzum bide sürekli burnunu aç bazen ataklar gecıre bılır korkma sırtına vur tıkandığı ıcın
Esrakalkanc 39+3 ten selammm bugun hangı tarafa donup uyusam oglum da oraya gelıyor uyuyamadım sureklı tepınıp durdum suan da da oturur vaziyette uyumaya calısıyorum hem hoşuma gıdıyor oyle yapması hem de uyuyamıyorum ya ahh annelik delılık
Esrakalkanc Iydrnjg qmın tesekkur ederım artık içimden cıksın da rahat uyumayı içimin boş oluşunu ozledım😪