Uykusuzz_koala 38+ 4 uyudum ve bir saat önce idrar mı ıslaklık mı bilemiyorum. Korktuk hastaneye gecşyoruz. Bebek geliyor olabilir mi ? Hafif adet ağrısı tarzında ağrım var
hivda36 Uykusuzz_koala Ne güzel bugün doğum ederseniz Miraç kandilinde bebeğiniz doğmuş olur hayırla gelsin inşallah
Uykusuzz_koala Mommya yok aşkım daha biley olmadı su gelişimi değil mi anlayamadılar. Dogumhaneye yatırıldım yine de. Sancım da çıkıyor ama çok değil bilmiyorum ne yapacaklar bekliyorum önlük giydirildi bez takıldı
Musilk-1 Uykusuzz_koala bebeğini sağlıkla kucağına al canım evet bebiş geliyordur gerçi sen öğrenmiş sındır şimdiye kadar
Silanizz-09 Uykusuzz_koala Çok geçmiş olsun Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah nasıl oldunuz kavustunuz mu 😊🙏🏻🥰
Uykusuzz_koala melike1-2 yok kuzu adet sancım var ama açılma falan yok. Gece ilk nst de sancı çıktı onun üzerine doğumhaneye yatırıldım. Kaç kez alttan muayene yapıldı net bakıldı hiçbir şey çıkmadı sonra da eve gönderdiler
melike1-2 @Uykusuzz_koala sancıyı evde çekmeniz sizin için daha iyi olur sürekli alttan muayene olmak yoruyor çünkü bir avazda kolayca nasip olsun inşallah
Uykusuzz_koala melike1-2 ay gelen giden alttan baktı. Sinir ettiler beni perişan oldum resmen. İlk tecrübesizlik olunca korkuyorsun işte. Gittim ama deli ettiler beni