Kocamanailem_ Fatmadali çikolataların tadını beğendiniz mi acaba nasıldı ? Bende sipariş vermek istiyorum da tereddüt ettim
Fatmadali Kocamanailem_ bende çok şüphe ederek almıştım ama güzel geldi. Yani çok mükemmel kalite bişey değil tabi ama klasik bayram çikolatası tadı normal güzel alabilirsiniz bence
beysenyil Fatmadali Bunlarda bizden olsun o zaman 🌸 sizinkiler de çok güzel çok hoş hepsi, sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻
Fatmadali beysenyil oy sizinkide çok tatlı olmuş bayıldım 🥰🌸 sağlıkla gelsinler güle güle kullanalım inşallah 🙏🏼💕 kaç haftalıksınız şuan
helloandhello Fatmadali peri kızı konsepti bayılırım aynı şekil konsept bende yaptırdım 🥰çok güzel olmuş güle güle kullansın kızceniz sağlıkla gelsin
beysenyil Fatmadali maşallah size de çok yokmuş aramız 🌸, benim ilk bebeğim zorunlu sezeryan ile doğduğu için bunu riske atmak istemedim. Sezeryan tarihi aldık, tabi o zamana kadar normal doğum olmazsa 😄
Fatmadali beysenyil benimde doğuştan leğen kemiğim yamukmuş bide tüp bebek kızçem o yüzden dr riske atmayalım dedi sezeryan önerdi ama henüz tarih vermedi bakalım bidahaki gidişime verir belki ☺️
beysenyil Fatmadali tahminime göre 10 Mart ile 17 Mart arasında bü tarih verir size muhtemelen 🥹 sağlıcakla kucağına alırsınız inşallah 🥰
Fatmadali beysenyil ay inşallah uygun olur bu dediğiniz tarih aralığı. Uygulama 28 mart gösteriyo diye gözüm korkuyo çok geliyo artık 🤭
beysenyil Fatmadali son haftalar geçmiyor haklısın 🥹 28 Mart demesinin sebebi muhtemelen 40.haftan o gün doluyordur. Sezeryan olacağın için 38.hafta ile 39.hafta arasında bi gün verir sonunu beklemez bence. Benimki de 10 Mart son gün ama doktor 26şubat ile 3 Mart arası yapalım demişti 🌸