Mommy17 Merhaba arkadaşlar bana bursada doktor önerebilir misiniz birde ücretleriyle yazarsanız çok iyi olur
Tubi545 Mommy17 umi plaza da orhan orhana gidiyorum. Çok memnunum tavsiye ederim nakit 3000 karttan 3250₺
Tazeanne2016 Aysun4492 evet sağlık sigortamız var ama poliçeden kesilen ücret mesaj olarak bize bildiriliyor zaten, ona dayanarak yazdım , belki doktorunuz farklı olduğu içindir siz ne kadar ücret veriyorsunuz? Bir de doktorunuz kim
Aysun4492 Tazeanne2016 ben Nedret Kolsal a gidiyordum zamsız hali 2300 tl idi ama şuan doktorum yurtdışına çıktı diğer tüm doktorlar için muayene ücreti 3200 tl olduğunu söylediler ocaktan sonra
Anonim111 Tazeanne2016 Sigortadan daha az kesiliyor, normal muayene ücretinin altında para alınıyor. :) Benim doktorumun da normal muayenesi 2750₺ ama sigortada poliçemden doktora ödenen 2050₺ gibi bi rakam.
Sinemm68 Melekyldz16 bu yılbaşından önceki fiyatımı sonra ki mi acaba çünkü bende onda gidiyorum yılbaşından önce 600 dü sonra 1000 yaptı siz şu an 500 mü veriyorsunuz birde doğum hangi hastane için ne kdar dedi öğrenebilir miyim
Melekyldz16 Ayseeee35 çok memnunum çok güsel ilgileniyor anlatıyorsadece biraz kalabalık oluyor doğum ücretini sormadım açıkcası ben şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum
Ayseeee35 Cenk askalliye gidiyorum muayene 3bin oldu cok masraflı geliyor 25 haftadayım degişsem başka doktor kabul eder mi
Tazeanne2016 Gizemmela bu cumartesi tekrar gideceğim o zaman farklılığın sebebini sorarım , en son 18.01 tarihinde gitmiştim sigortadan gelen bilgilendirme mesajı bu şekilde belki de hastahanenin sigorta şirketi ile farklı bir anlaşması vardır
Fauzia Aysun4492 mayısta dönecekmiş, bugün arayıp öğrendim. Nedret hanım dışında pembe maviden kimi önerirsiniz?
Melekyldz16 Sinemm68 yılbaşından önceki fiyatı ben devlet hastanesinde doğum düşümdüğüm için fiyat sormadım