ElifMasalll Merhaba lütfen yardımcı olur musunuz belimde ağrı var adetime 15 gün var pembe bir leke geldi hamile olma ihtimalim var midir
Musilk-1 ElifMasalll adete 15 gün kala yumurtlama olur senin gördüğün yumurtlama kanaması değerlendir boş geçmesin
Smiley87 ElifMasalll adete 14 gün kala yumurlama günüdür zaten. Yani en erken adete 14 gün kala hamile kalırsın. Hamileysen de en erken adetine 2-3 gün kala öğrenebilirsin. İdeali adet gününü beklemektir
Arzu1616 ElifMasalll ben 6 gün kala öğrenmiştim silik çıkmştı sonra kanda çikti çok minnacıkken öğrendim
ASE6154 ElifMasalll eğer yumurtlama döneminiz adetten hemen sonraysa gebelik olabilir ama genelde adetten sonra 14. veya 15. günlerde olur 3 gün öncesi ve 3 gün sonrasına kadar değerlendirilir hamilelik için. Siz yumurtlama döneminizi bilmiyorsanız birşey diyemeyiz 🤷♀️
Musilk-1 ElifMasalll hayır bazen kadinlarda yumurtlama döneminde yumurtlama kanaması olur az birşey bu zamanda bebek için ilişkiye girilir her ay olmaz bendede oluyor rahat ol ilişkiye gir canım bebiş için
Musilk-1 ElifMasalll bu zamanı degerlendir en erken 12 gün sonra test yap olmadı adet gününü bekle test yap
ASE6154 ElifMasalll bebel istiyorsunuz sanırım öyleyse ovülasyon testi alıp yumurtlama gününüzü bulun ve dediğim gibi önemli günleri değerlendirin