Burnosunn_annesi Ayshababy cok güldüm ya evet ilgimizi çekiyor🙈🤣2021 de vardım o zaman çok vardı erkekler hesap acardı ifşa çok oluyordu neler neler ay bi ara yanlışlıkla linke tıklamıştım hayatımda bu kadar korkmamıştım🥴şimdi bakıyorum çok sakin
Ayshababy Burnosunn_annesi geçen bir ikikere vajinasini paylaşmiş biri sonra silinmiş gören kişi post açmişti o an merak etim böyle sacmali yapani nasıl linçlediler😀
feynnur Hasret72 AnayimBenAna_ bişeyi merak ediyorum bebeğin haftası niye regl gününden hesaplanıyor ben ilişki tarihimi biliyorum regl tarihimden 14 gün sonra ama doktorun hafta hesaplaması regl gününden başlıyor. Herkes için böyle sadece merak ediyorum sebebini bilen var mı
Burnosunn_annesi feynnur herkesin aynı olmuyo tarih net bilmeyenler oluyo Yumurtlama hesaplama yada geç döllenme oluyo benimde adet günündem hesapladı olması gereken o ama bazı durumlarda doktor tarihi kendisi ultrasona göre belirliyor
AnayimBenAna_ feynnur bunu doktor zaten gelişime göre sat olmazsa dat olarak düzenliyor bildiğim kadarıyla
Burnosunn_annesi Ayshababy denk gelmedim Allah’ım ne cesaret neden atılır ki🙄 doktor git aç derdine derman bul burda yıllarca kalıp milyonlarca belki insan bakıyo belkide 🤣🤣
Eda42_ Ayshababy Bende geçen yerleşme kanaması mi olabilir mi diye resim atacak kişi gördüm test yapmadim olabilir mi diyor burada ki kimse o şeyi görmek zorunda değil ki test yapmayınca nasıl bilinecek bazıları çok saçmalıyor
feynnur Burnosunn_annesi evet ben tarihleri net biliyorum ama aksi durumda o şekildeymiş teşekkürler ☺️
feynnur Ayshababy evet hepimizin öyle son adet tarihimden 14 gün sonra ilişki olmuştu tarihlere net eminim ilikşiden 18 hafta geçti ama bebek 20 haftalık 😅❤️
Ayshababy feynnur benimde 20 haftalık bebekte son adet tarihine göre uyumlu çikiyor yumurtlama gününü saymiyolar anladim kadariyla zaten 36 haftada 9 aylık olarak sayılıyor ama 40 hafta veriyorlar 10 aylık doğuruyoruz gibi bişey
Ayshababy Hasret72 bende onu anlamiyorum işte çok karışık bi hesaplama neden 36 hafta 9 ayins girmiş oluyosun 37 de doguranlar var erkende sayilmiyor hayırlısıyla gelsinler😀😀