GlsmmKlyn Merhaba kızlar 18 haftalık hamileyim sağ kasığımın üzerimde minik kıpırtılar hissetmeye başladım artık ama 2 3 gündür çekilme gibi bişey oluyor tarif edemiyorum baya etkiliyor beni içerden bişeyim çekiliyor sanki 😂 ilk hamileliğim neler olduğunu anlamıyorum
Ndtrkd GlsmmKlyn canm benım de 18 haftalık bende aynı seyı hıssedıyorum çekılme gbı kasılma gbı de ama ne oldugunu bılmıyorum 😊
Daisyy GlsmmKlyn ben de hissediyorum bazen sanırım bebek hareket edince boş kalan yer içeri çekilmiş gibi oluyor benim tahminim bu 😁
GlsmmKlyn Daisyy yani bilemedim ki bebek sağ kasığımda sanki boşluk solda kalmaz mı benim aynı yerde oluyor çekilme hissi
Daisyy GlsmmKlyn ben de bilemedim sadece tahmin ama bebek bu haftalarda sürekli yer değiştiriyor diye okumuştum yer bol daha dönüp duruyor 😁 ben bazen kasığımda bazen solda bazen sağda küçük yumruklar yiyorum 😁
Feyzaaksuu Bende 18 haftalığım bendede oluyor önce çekilir gibi oluyor sonra bı bakıyorum sertleşiyor dünde güzel bir tekme yedim 🤭 anneye şiddetin hoşuma gideceği aklıma gelmezdi 😂💕 masallah hepimizin meleğine🤰
GlsmmKlyn Daisyy yaa bilmiyordum bende önceki hafta sağda hissediyordum şimdi nasıl sol oluyor diye düşünüyordum demek geziyor minikler 😊