ilkknurr707 Alp2108ask bende 34 + 3 deyim Daha doğum planlamadık sezaryen olcam kesin Doğmum ama hiç doğurmamış gibi heyecanlıyım Daha önce de preeklampsi olduğum için biraz riskli gebeyim sürekli kendi kendimi takipteyim şubatın 15 den sonra olursa iyi olur maaşa denk gelir 🥲😅
Alp2108ask ilkknurr707 herşey gönlünüzce olsun inşallah🌹 sağlıkla kucağınıza alın 🌹 üçte olsa beşte olsa evlat söz konusu olunca heyecan hep aynı 🙈❤
Beyza_12 Hasret72 benim ilk dogumumda sezaryendi ssvd tercih etmedim yine sezaryen olacam o yüzden . Ne zaman belli olacağını bilemem her doktorun karar vermesi farklı benim ilk gebelikte normal bekliyorduk 39+4 te kontrole gittim sezaryene karar verdik gün seç dedi doktor bende aynı günü seçtim 1 saat içinde bebeğim kucagimdaydi 😍
ilkknurr707 Aminn inşallah sağlıklı olsun da başka birşey istemiyorum Ben öyle kafamda kuran herşeyi çok takan düşünen biri değilim zaten çünkü ne kadar kendimizi sıkarsak sıkalım herşey olacağına varır hayırlısı olsun hakkımızda 💙
Berooo123 Alp2108ask aşırı heyecanlıyım hazırlıklar bitti Herşeyimiz hazır hep normal düşünüyordum sanırım kararım değişecek sezeryan isteyeceğim aşırı korku var 🥹
Fatmaacylnn HiravEmir evet her an doğacakmış gibi özellikle kasıklarım da ve vejinamda aşırı bi baskı var yürürken bile zorlanıyorum ama bu bebişin gelesi yok 🤭yatakta döneceğimde bende 10 kerede falan anca dönüyorum herhalde 😄
Hayalim91 Gulcem bisey danisacam bende 34+1 dün akşamdan beri kasik karin bölgesinde sanki yirtiliyormu desem bıçakmi sapliyorlar bilmiyorum belimede agri vuruyor
Gulcem Hayalim91 Benimkisi tam böyle değil karnımda toplanıp yaklaşık 30 sn o şekilde kalıyor tabi bu nefesimi kesiyor.
rubeyyisarah Alp2108ask 32 haftalarımdan beri ağrılar yaşıyorum ha doğdu ha doğacak derken 38 haftalık olduk bile🥰 heyecanla onu bekliyorum bir sürpriz yapmazsa şubat annesi olacağım🩷
Alp2108ask rubeyyisarah sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌹 30′lu haftalara girdim mi heyecan başlıyor 🌹😍
Kalbiminsevinciii 1mavi1mor benim de ilki tam 40 da doğdu şuan 36+2 deyim :) vajinama baskı oluyor biraz ayakta kalınca. Ama çok şükür çok zorlanıyorum:) normal doğum mu sizin
1mavi1mor Kalbiminsevinciii yani benim biraz sıkıntılı durumlarım var.. ama inşallah bir komplikasyon gelişmezse şuanlık normal doğum gibi duruyor. :) Benimde ağrılarım var yürüdükçe ama hareket etmeden de olmuyor 😬
Heyatimmm 100118e simdi 35+3mü sizde bendede öyle ama benimkini cabuk ğötürmek istiyolar neden anlamadim
100118e Heyatimmm benim bebeğim 3 hafta geriden geldiği için doktorum öyle karar verdi daha sağlıklı olurmuş dedi 🥰
eliff4 Alp2108ask 36+5 olduk sayılı günler kaldı kendi isteğimle sezeryan olucam bebeğim şuan 3 kilo doğuma kadarda kilo alır diye normalden korktuğum için vazgeçtim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻🐣