Hizliveofkeli Benim bu ay tek ilişki oldu. O yüzden çok olumlu bir beklentim yok. Yine de insan merak ediyor.
Sevgiiss Hizliveofkeli ayyy benimde kız 😁 sadece pik günü oldu. Ateşim 39 du bi gayret oldu 🤣 sonra olmadı pikten öncede 3 gün önce olmuştu. Oda tutmaz yani. Ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadığımda koca ayda 1 ilişkimiz olmuştu canım. Yani olacaksa yeterli oluyor tek ilişki
Papatyamom44 Hizliveofkeli benim bat 6 benimde bi ay içinde sadece bi kere oldu o da tam günüydü inşALLAH olmuştur ama nedensizce hiç umudum yok gibi 🌸
Nurellaaaaaaa1212 Hizliveofkeli bat 5 testler hep negatif ama daha var. Afedersin bi gün kabızım bir gün ishal akşamları davul gibi şişiyorum eşim kilo mu alıyosun akşam olunca noluyor diyor. Kasık batması ve beyaz sümüksü akıntı var. Tüm ay boyunca iki günde bir deneme oldu. Bakalım ne olucak 😊
Gulceefe-00 Hizliveofkeli benim de bat 6 sı bugün doktorda rutin bir kontrolüm vardı doktor bhcg de baktı 2.5 çıktı gebelik yok 😀ama ilk hamileliğimde de adetten dört gün önce kanda çıkmamıştı adet olmam gereken gün 122 çıkmıştı. O yüzden ben adet geçikmesi olmadan var ya da yok diyemiyorum. Bir kızım var ikinciyi istiyoruz ama ilk gibi heyecan oluyor süreç hiç değişmiyor.
Hizliveofkeli Sevgiiss ahahah benim de çatlama günü oldu bakalım saati kaçırmadıysam bir ihtimal var 😂 benim de ondan önceki ay kimyasal oldu. Düzensiz adetim gün falan da saymıyordum sık ilişki de yoktu. tesadüf denk getirmişiz. Olacağı varsa oluyor gerçekten hesap kitap hikaye 😂
Peri_Omer Sevgiiss merhaba .. ateşe nasil bakiyorsunuz onu ben hiç denemedim bilgi verirmisiniz lutfen
Sevgiiss Hizliveofkeli aynen canım bende 4 Şubatta bekliyorum adeti yani inşallah olmaz , bekleyelim bakalım daha çok var bize ya 😁
Hizliveofkeli N’aptınız kızlar? Benim bu ay az belirtim var ama sabahtan beri adet sancısına benzer sancım var. Prodoctor test aldım 1 adet sabah yapıcam. Bu ay çok test yapmamak için çoklu almadım. Sabaha kadar dayanırım inşallah 😂
Papatyamom44 Hizliveofkeli bende hazımsızlık çok afedersin kabızlık akıntı sürekli uyku isteği var yarın gelecek testler spariş vermiştim bende yarın yapıcam inşALLAH umudum yok bu ay sadece bi defa oldu malum iş 😂 inşALLAH hakkımızda hayırlısı beklemedeyim
superstar_00 Hizliveofkeli Ben de adetime 9 gün varken prodoctor test yaptım pozitif çıktı kan verdim kesinleşsin diye negatif çıktı.
Hizliveofkeli Papatyamom44 benim de tek ilişki oldu ama olacağı varsa ilişki sayısının pek önemi yok. Doğru zamanda olduysa yetiyor 😂 hadi inşallah yarın birbirimize güzel haberler verelim 🌸
Papatyamom44 Hizliveofkeli inşALLAH üçüncü kısmetse benim eğer olursa ama ilkmiş gibi aşırı heyecan var bide bişi sorcaktım yumurtlama akıntısıyla regl öncesi akıntıyı nasıl ayırabiliriz
Hizliveofkeli Papatyamom44 benim de bir oğlum var. ☺️ iki ay önce de kimyasal oldu. Biraz sürprizdi. Geçen ay ben akıntı takibi yaptım ama olmadı tutturamamışım yumurtlamayı. Bu ay ovulasyon testi yaptım o yüzden.
Hizliveofkeli Nurellaaaaaaa1212 ya benim geçen ay çok aşırı belirtim vardı negatif sonuçlandı. Bu ay bugün başlayan adet sancısı dışında bir şey yok. Meme hassasiyeti her ay oluyor. İnşallah güzel haberler alırız hep birlikte ❤️ başlık hepimize uğur getirsin diyelim 🌸
Nurellaaaaaaa1212 Hizliveofkeli kendi mi de dinlemem aslında 3 gebeliğim oldu biri sağ çok şükür. Üçünde de belirtilerim aynı olmuştu zaten ilk denememiz çok da stres yapmıyorum ama bakalım. Buraya atıcam sonucu inşallah seninde pozitif olur 😍
Hizliveofkeli Gulceefe-00 gerçekten o heyecan hiç değişmiyor. Çok yorgunum ama uyuyamıyorum hatta heyecandan ☺️ umarım güzel haberler alırsınız