Rabiss0669 İlk gebelğimde 5 aylıkken kılo almaya başlamıştım suan 12 haftalığım erken kilo almaya başladım normal bir şekilde yiyorum az yiyorum desem yeridir hatta ama kilo almaya erken başladım
iremd-1798 Rabiss0669 ben tam tersi ilk hamileliğimde ilk zamanlarda kilo almaya başladım ve 12 kilo almıştım ikinci hamileliğimde son zamanlarda kilo almaya başladım ve 2 kilo aldım. Aynı beden ama hamilelikler farklı etkiler gösteriyor bence normaldir ☺️ sağlıkla kavuşun bebeğinize 🥰
Turkan34 Rabiss0669 benimde ilk gebeligimde kilo alımım çok azdı 6aylikken bile göbeğim hiç yoktu toplam 5kilo almıştım bu gebeligimde şuan 14haftalik kilo almadım en son 2hafta önce tartilmistim ama göbeğim bildiğin belli oluor
defnevedoruk Rabiss0669 vücuda bağlı, ilk hamileliğimdede 5. ayda almaya başlamıştım 7 kilo alarak doğuma girdim. şuan ikinciye 17+2yim 5 kilo verdim daha almadım.
Ozgeee22 Rabiss0669 ilk hamileliğimde 20.haftaya kadar hiç kilo almamıştım şimdi tekrar hamileyim henüz 5+5 olduk merakla bekliyorum kilo olayını 🙈