Eceeeeemmm 30 haftalık hamileyim arada karnımda tık tık nabız gibi kalp sesi gibi ses geliyor ne olabilir yaşayan var mı benim gibi
afra119- Eceeeeemmm ben dün bu konuyla ilgili post açtım, bebek hıçkırık atıyor karnında ve gayet doğal bişey, ben ilk gebelikte de hissediyordum şimdi ikinci gebelik yine aynı olay 😀
Gizem1992 Eceeeeemmm bebek hıçkırıyor canım 30 haftadan sonra doğuma kdr bol bol hıçkırır aslında bu durum bebek için baya faydalıymş anne için zor sanki kalbim orda atıyor 😅 birde hıçkırık tutuyor diye sinirleniyor benimki tekmeyi basıyor
deniz_95 Eceeeeemmm haklısın. Bende hamilelik harici de olduğu için ordan biliyorum. Ama endişe edilecek bir durum değildir o konuda şüphen olmasın 😘
Eceeeeemmm afra119- bende yeni yeni yaşamaya başladım kalp sesi sandım bi an hıçkırık hiç aklıma gelmedi 😅
Sedakrt Eceeeeemmm bebek amniyon sıvısını fazla yuttuğu için hıçkırık olarak geri dönüyor . İyi birşey ciğerlerinin gelişimi açısından 🥰
Eceeeeemmm Sedakrt aa Buda ilginçmiş gerçekten yeni yeni şeyler öğreniyoruz o zaman hıçkırması gayet normal ve güzel bişey
deniz_95 Eceeeeemmm yukarıdakiler hıçkırık demiş ama bilemiyorum ben normalde de nabzımı karnımda hissederim. Kişiden kişiye değişiyor herhal bilemedim şimdi😂😂
Gizem1992 Eceeeeemmm bazen uzun sürüyor benimki elimden gelse bi yudum su içircem de geçsin hıçkırması diye düşünüyorum 😂
Eceeeeemmm deniz_95 bende başta öyle sandım ama bi anda duruyor sonra internetten de baktım herkes hıçkırık demiş😅
deniz_95 Eceeeeemmm bende bilemedim ben hâlâ nabız da ısrarcıyım 😓😂😂 neyse zararlı bir şey olmadığını kesinleştirdin sonuçta 😍