ebruucccicek Kizlar merhaba , bir haftadır hastayım sürekli yattım toparladım ama öksürüğüm kaldı öksürmekten karin kaslaeim acıyor öksürmeye korkuyorum 32 haftalık hamileyim öksürükten nasıl kurtulabiliriz dayanamıyorum yardım edin..
busraanneoluyor ebruucccicek benimde öyle tereyağ ile pekmez yaptım 2gundur iyiyim şükür,aynı haftadayiz bnde yarın 32 olucam bebiş hareketinde azalma oldu mu hasta olunca 🥺🥺 bnde azaldı sanki korkuyorum 😢😢
EbruAkcomak ebruucccicek ben de 31 haftalık hamileyim bu lanet salgına yakalandım öksürmekten ciğerlerim parçalanıyor tüm vücudum ağırıyor acile gitti antibiyotik verdi doktor kullanmaya başladım mecburen inşallah hepimiz bir an önce iyi oluruz
acmznu bende öyleyim 1 haftadır kaburgalarım ağrıyor artık öksürürken hapşırırken antibiyotik verdi doktor ama daha tam iyilesemedim rabbim hepimize şifa versin hamilelikte hasta olmak cok zormus
acmznu busraanneoluyor pek olmadı sanki hala hareketli öksüürünce falan ama sertleşiyor karnım o yüzden biranönce iyileşmek istiyorum
ebruucccicek busraanneoluyor olmjyor kadın doğum Dr sordum öksürük bebeğe zarar vermezmis karın kaslarimin ağrısı için magnezyum verdi.