Nurnurseyms Kizlar doğum yapalı 24 gün oldu hala aşırı terliyorum ve tenim bu yüzden sürekli buz gibi normal değil diye düşünüyorum artık tenim hep nemli ve soğuk terlemekten
esengl03 Nurnurseyms bnde oyleydim heleki uykayken heryerim islak kalkardim degistirin surekli hastalanmayin geciyor bir sure sonra
Alisde Nurnurseyms ayy yoo yok normal bende cook uzun sure terledim hemde oyle boyle degil kotluk altim hatir hatir kaşınıyodu artik hele uyuyup uyaninca sanki tişörtümle banyoya girmis gibi sonra bi anda kendiliginden kesildi
Aylaa123 Nurnurseyms ayy 50 gün çektim gece uyurkan yattığım yatağın suyunu sıksam suyu çıkardı sürekli üst baş değiştir et sonra bide titriyodum
Nurnurseyms esengl03 ohoo bende aynıyım tamamen ben gün içinde de böyleyim kıyafet değiştirmekten yoruldum cildim buz gibi hep
Nurnurseyms Alisde ayy benim uyku dışında da emzrirken alt değiştirirken su gibi terliyorum cildim hep soğuk en zorlandigim bu oldu lohusalikta
Nurnurseyms Neferut benimde benimde 25 gün oldu gören neyin var çok terliyosun bu kadar olmaz diyo ben daha da sıkıntıya giriyorum otururken bile terliyorum sadece geceleri değil değerlerim de normal
Nurnurseyms Aylaa123 benim sadece uyurken değil gün içinde de sürekli böyle emzirirken yemek yerken otururken alt değiştirirken artık bıktırdı normal mi acaba
Aylaa123 Nurnurseyms bilemiyorum ben çok terlemiyodum ama sadece yatarken terliyodum lohusalıkta terlemek sıcak basması normal aslında geçici bir durum zamanla geçer