2minnakannesi2 Merhaba hanımlar.İlk doğumumu esentepe hastanesinde yaptım doktorum çok güzel ilgileniyordu şimdi 2.ye hamileyim yine oraya gitmek istiyorum ama fiyatlar nedir hiç bilmiyorum bilenler yazabilir mi?
Minyonannecik 2minnakannesi2 bende oraya gidiyorum 1015 TL hatırlıyorum muayeneyi güncellenmediyse ocakta gitmiştim en son sizin doktorunuz kimdi ilk doğumda
Gizemyaren 2minnakannesi2 bende şuan o hastaneye neşe hanıma gidiyorum 1.150 tl ücret doğum ücreti de bi arkadaşım doğum yaptı yeni 40 bine yapmış
avucundaopucuk 2minnakannesi2 doğum yaptınız mı sezeryan mı vajinal mı sezeryanda eşleri alıyor mu ameliyathaneye merak ediyorum
2minnakannesi2 Minyonannecik doğumum sezeryan oldu beldem uyuşturdukları için o an birşey hissetmedim ama sonrası felaketti benim için toparlanmam 1 ayı buldu
2minnakannesi2 avucundaopucuk 2 sene önce sezeryan doğum yaptım ameliyathaneye almıyorlar eşleri ama normal doğumda alıyorlar diye biliyorum
Minyonannecik 2minnakannesi2 valla güncel 40 bin ama değişebilir sabitleyemiyoruz benimde 3 ay kaldı doğuma
2minnakannesi2 Minyonannecik değildir diye düşünüyorum.dikişimin sağ tarafında aşırı ağrı oluyordu bebeği oraya yatkın çıkarmışızdır o yüzden öyle olmuştur dedi