Cansudemirel Kızlar 9. Haftamdayım şu 2 haftadır telefonla konuşurken bile nefes nefese kalıyorum kalbim ağzımda atıyo gibi oluyo böyle olan var mı? Çarşamba günü randevum var doktoruma da söylüycem ama içim biraz rahatlasın istiyorum 🙄
Meltemia Cansudemirel 8.haftamdayım genellikle yemek yerken bi garip haller oluyor daral geliyor ter basıyor nefes nefese kalıyorum.buz gibi havada balkon kapısını açıp yemek yiyorum yoksa asla rahatlayamıyorum. Normal sanırım bunlar
Liliy Cansudemirel bgn doktora sordum normalde sporcuyum nefes nefese kalmak benim için de sıradışı bir durum. Doktor gebelikten ötürü kan hacmin artıyor ve kan oksijeni taşımakta zorlanıyor dedi. Zamanla alışacak vucut panik yok :)
Sevvaldal Cansudemirel aynen bende 9. Haftadayım Ve çok nefes nefeseyim. Doktora sormadım daha ama ilk 3 aylık dönemde normalmiş öyle yazıyor her yerde. İnşallah geçer🙏🙏🙏
Cansudemirel Meltemia bi arkadaşım bunlar son aylarda oluyo vücut ağırlaştığı için dedi ama korkuttu beni uzanıyorum durduğum yeree nefes nefese kalıyorum çok garip 😔
Meltemia Cansudemirel içini ferah tut herkes herşeyi söylüyor vücudumuz yeni bi evreye hazırlanıyor ister istemez bir şekilde tepki veriyor. Bişey olcağını sanmıyorum ben
Cansudemirel Meltemia çarşamba günü doktora da sorucam içim rahatlasın istemiştim korkutuyp çünkü bi anda insan nefessiz kalınca 😂
Sedaelif006 kansızlık ve vitamin eksikliğinden kaynaklanıo olablr 😊 Benmde oluyor ara ara çok iş yapmış gibi kalbim atıo
SuSerkan İlk aylarda vücut hemen alışmıyor kalp çarpıntısı çok aşırı oluyorsa bi kardiyoloji ye yönlendirir doktorunuz onun dışında daralma ter benzeri durumlar kişinin fizyolojisine göre değişiyor telaş yapılacak birşey değildir diye düşünüyorum ☺️🙏