momy_95 Sevgili anneler , kullandığınız önereceğiniz bir ana kucağı markası var mı bana , manuel alacağım sanırım otomatik sallanan modellerden vazgeçtim 😊
rosatue momy_95 Ben de sizin gibi yenidoğan sallamayı doğru bulmuyorum. Babybjörn muadillerine baktım ancak güvenlik anlamında emin olmam mümkün değildi. O sebeple ikinci el bir babybjörn aldım. Yıkayınca sıfır gibi oluyor diye düşündüm.
numix Mamma kullanıyoruz 2 aydır çok memnunum. Bebeğim büyüdükçe daha da seveceğini düşünüyorum. Bir de Elele’nin otomatik ana kucağını almıştık bebeğim onu sevmediği için sattık. Manuel daha güzel.
Elsa57- momy_95 5 aydır kullanıyorum hoffie 3 kademesi var elim kolum oldu resmen kılıfı yıkanabiliyor benim bebeğim 9 kusur kilo birde aşırı saglam çok memnunum öneririm
zeyneb26 Elsa57-. Merhaba Yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor mu ? Yatış şekilleri nasıl çok dik mi acaba ? Yardımcı olur msnuz ? Bende anlamayı düşünüyorum da
Elsa57- zeyneb26 şifremi unutmuşum bayadır giemiyordum yeni gördüm bem 5 günlükken kullanmaya başlamıştım 3 kademe var en düşükte baya yatak gibi oluyor. Çok memnundum hatta mamma kulllanan arkadaşımınki kırıldı benimkini verdim hala kulşanıyor .tavsiye ederim