Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom ilkten kalan var yeni doğan falan ama sonrası ek gıda zamanından kalanlar geçmeyen lekeleriyle burdayım diyo🤣🤣
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi o bende de var 🥴lekelerle göz göze geliyorum sonra aman daha var diyip fırlatıyorum aşkım🤣
2Princess1Mom Melissayda Aynıyız valla bizde haziran sonu temmuz başı 🤭 Mecbur yazlık bir şeyler alınacak
2Princess1Mom GirlandBoy_Mom Evde birşey olmaz ay 🤭 bende kızıma çok giydirdim erkek yeğenimden gelen kıyafetleri. Evde çok lazım oluyor valla giydir gitsin. 🥰
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom ben daha yüzleşmedim🤣 hayırlı kandiller bebeğim dualarında unutma♥️🤲🏻🥰
nergiz26 GirlandBoy_Mom Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşAllah🤲🏻❤️Allah bütün olmuyan ailelere nasip etsin❤️❤️❤️
Deniz2136 Burnosunn_annesi bende temmuz ortasında doğuracağım alev ateş :d bir tane kızım var şimdi cinsiyetini çok merak ediyorum sizinkiler belli mi :)
Asyamomy27 GirlandBoy_Mom aynıymış durumumuz benim içinde çok zor bir hamilelik geciyor salı kesin ogrencem sana bilgi veririm 🥰benimde kızım Şubat doğumlu bu bebiş temmuz sonu görünüyor bende hiç bilmiyorum yaz bebesiyle nasıl olucak 🤔
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi hayırlı kandiller kuzum banada dua edin hastanedeyim salgına yakalandık😓
Esma006 GirlandBoy_Mom bizzat gördüm bacak arasını evet eltimin ki de işte benim gibi 13 de erkek demişler 16 da kız çıktı 😅