Ktnrovr Aşırı bi burun tıkanıklığım var şiddetli baş ağrısına yol açıyor ve hiç rahatım yok doktorum illadin verdi ama etkisi geçince daha kötü oluyorum, sterimar burun spreyi kullanan var mı aranızda 17 haftalığız biz
Pamuk3419 Ktnrovr illadin hamilelikte kullanılıyormu ya bende kullanayım o cok iyi bir sprey bende streimar kullandım canım bosa para verme hibçir işe yaramıyor saf su oldugu icin koskoca 100ml şişeyi bitirdim banamısın demedi kaç gece aciillik oldum burun tıkanıklıgından
hatice_aygun2 Ktnrovr benim burnumda kemik var normaldede nefes zor alırım hamilelik üstüne bide grip olunca 3 misli nefesi zor alıyorum ya vikis buharı yapıyorum yapmasam bile burnumun etrafına sürüyorum mis gibi açılıyor nefesim
Bebekonunannesi Bildiğim kadarıyla illiadin hamilelikte kullanılmıyor. İstanbulda mısınız? İstanbulda 2 haftalık hava kirliliği var maalesef benim de aynı şekilde başım ağrıyor burnum akıyor ama hiçbir şey yapmadım. Yarın doktor randevum var ona soracağım
Ktnrovr Bebekonunannesi kullanıma ilişkin içindeki kâğıtta da yazıyor ama doktorunuza sormanız gerekli yinede benim doktorum yazmıştı 5 günden fazla kullanılmaması gerekli sonrası bağımlılık yapıyor fena şekilde nefes alamıyorum yani biri boğazıma çöküyor gibi, hayır Gaziantepteyim
Pamuk3419 Ktnrovr kaçıncı aydasınız ilk 3 ay kullanılmıyorda sonrasında kullanılıyor bazı spreyler diye biliyorum
hatice_aygun2 Ktnrovr bi zararı olacagını düşünmüyorum ilk kızımdada yaşadım aynı şeyleri burun spreyi verdiler pek işe yaramıyor