Sura_cicek Merhabalar 21 haftalık hamileyim bu gün detaylı ultrasona gittik çok şükür bir problem çıkmadı ama bebek yüzünü göstermedi ankarada olan ve detaylı için özele giden varmı bana bilgi verirmisiniz
Deniiizzz Sura_cicek bizim bebekler de yüzünü göstermedi ama doktorumuz görmek için bir daha çağırdı ücret de ödenmeyecek sizden ücret mi istediler ekstra bunun için.
Miyosss Sura_cicek herhangi bi sağlık sorunu yoksa sadece yüzünü görmek için boşuna şu haftada ücret verip ultrasona girmeyin çok ufak oldukları için yüz hatları tam net olmuyor. Şöyle birkaç hafta sonra girerseniz daha hoş olur ben öyle yaptım yüzü net oluşunca daha keyifli oluyor ☺️
Papatyam2608 Sura_cicek benimde göstermedi ama doktorum bir dahaki muayeneye 4 boyutlu Resim verecem dedi öyle diyince sevindim
yeni_anne2 Sura_cicek biraz yürüyüp gelin derler genelde göstermesi için uğraşırlar aslında benim bildiğim sizde böyle bir durum olmadı mı
Sura_cicek Papatyam2608 özelde mi muayene oluyorsunuz 4 boyutlu resmi nasıl aldınız istesem verirlermi
Papatyam2608 Sura_cicek evet özel talipliyim detaylı ultrosun oldu bugün vermedi doktorun net değil dedi bir daha ki geldiğimde 4boyutku resim verecem dedi bence isteyin ben kılı olduğun için yağ dokum fazla ondan gözükmedi galiba bir daha gelişte daha net olur veriririm dedi bence isteyin