Amore_Madre Melike1999 ben de 6 hafta 2 günlük gittim bebek görünmüyordu düzensiz kese dedi bana da kürtaj dedi 10 gün sonra gittim kalp atışlarını duydum şimdi 12+2 olduk inşallah senin de öyle olur ❤️
cerkes46 Amore_Madre 6+2 de gittim bugün kese var yolk saç yok dedi persembe tekrar gel dedi umarım gittiğimde bende kalp atışını duyabilirim 🤲🥺
Melike1999 Amore_Madre rabbim seninde evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin hamile hanımların duası kabul olurmus bana ve benim durumum da olanlara dua eder misiniz 🙏🌸
Melike1999 cerkes46 inşallah canım rabbim seninde evladına sağ Salim kavuşmanı nasip etsin inşallah dualarımız birbirimizle 🙏🌸eğer duyarsanız bizede haber edin olur mu🙏
Amore_Madre cerkes46 biraz bekle ben 10 gün sonra gittim kalp atışı duydum iyi beslen dinlen inşallah güzel haberlerle evine dönersin 8 ay sonra çocuk sesiyle bebek kokusuyla şenlenir evin🤲🏻♥️🌸
Melike1999 Rosegold27 evet 8 hafta olsun tekrar gidicem inşallah güzel sonuçlar alırım dualarınıza ihtiyacım var dualarınzda banada yer verirseniz çok mutlu olurum 🙏
bebek49 Melike1999 bekleyin aldırmayın ben 9.haftada bebeği gördü doktor ve kalp atışını suan 19 haftalık hamileyim
Selim_Alparslan Melike1999 canım 1 hafta daha beklemekten zarar gelmez. İnşallah naz yapıyordur görünür bebis :)
Melike1999 Selim_Alparslan inşallah canım benim inşallah muhakkak haber vericem sizlere sonuç iyi olmasada rabbim veriyor rabbim alıyor eğer yoksa demek ki rabbim bebişlerimizi bizden daha çok sevmiş hayırlısı olsun bu durumda olan herkesin rabbim yardımcısı olsun 🙏
Amore_Madre Melike1999 her zaman duamdir kimse ümitle girdiği hastaneden üzülerek çıkmasın inşallah 🤲🏻 Allah razı olsun bu arada duanız için ♥️🌸
Melike1999 Selim_Alparslan inşallah canım benim inşallah yarın kandil dualarınzda bizlere de yer verir misiniz 🙏🌸
Selim_Alparslan Melike1999 tabiki Rabbım kucaklarimizi doldursun inşallah kuzum benimde duaya ihtiyacım var ♡
Momyyyy35 Melike1999 e tabko vardır bak oda bir hafta öncesi sanırım beş haftalgm diyor yorumlara bak daha dokuzda olan bile olmuş galiba yani kendini boşa uzme güzel düşün hep 😍
Melike1999 Selim_Alparslan hepimiz birbirimizin dualarındayız canım rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin 🙏🌸bu kandil gecesi hürmetine rabbim kuçaklarımızı doldursun 🙏🙏