Zeyn_a Hanimlar Beğendiğiniz kız isimlerini paylaşır mısınız? Arkadaş kazığını uğradım Alya lina koymak istiyordum kızıma ama benden önce davranıp arya lina koydu yakin arkadaş dediğim kişi ve şu an hiç isim bulamiyorum😔
Lunapark Zeyn_a içinize sinen daha gğzel bir isim bulursunuz hiç üzülmeyin🌸alyalar linalar aryalar güzel ama onlardan çok var insatagramdaki bebeciklerin yarısının isimleri bu isimlerini gibi hep karşıma çıkıyor.bence siz daha güzel bir isim bulacaksınız🌸
Csrbbkym Zeyn_a zaten çok fazla duyulan isimler üzüldüğüne değmez isim olarak Ahsen, Açelya, Minel düşünenilirisn
1gebeshanim Ben İnci koyacağım inşallah kızıma☺️ ama ahsen sıla, aden, Gökçe, nehir, lina, eslem, nehir, güneş.. bunlarda beğendiğim isimlerdi
Zeyn_a Lunapark umarım bulabilirim ewet lina ismi çok kullanılan Bi isim son zamanlarda esim çok beğenmişti benimde
1gebeshanim Lunapark bence de alya mina lina lar çok var bu birkaç yılda. Farklı bir isim daha güzel olur 😊
2Princess1Mom Zeyn_a Kızımın ismi Laren. Onun dışında ikinci kızım için düşündüklerim Aden, Lidya, Lavin, Mihra, İnci, Adel, Lena. Ben de çok kararsızım kurayla belli olacak sanırım 😂
asenat-63 Zeyn_a efnan ezhar eslem helin ömür sidra pek yaygın olmayan isimler aslında belki birini beğenirsiniz lina’lar çoğaldı deyişiklik olsun