newmommmyy2 Enmomy molfix çok önerildiği için ben onu aldım açıkcası sleepyden memnun olanda var ama genellikle herkes çok sızdırıyor demiş bilginiz olsun
Shlshss Enmomy ben ilk oğlumda molfix pure soft kullandım çok memnundum. Yazın bıraktık bezi. Allah izin verirse doğacak olan evladım da da onu alırım.
Fatmadmr37 Enmomy bez olarak tabi bence en iyisi prima ama saydıklarıniz arasında molfix pure and soft öneririm.
Fatmadmr37 Enmomy mecbur bazen pişik olunca hiçbir bez iyi gelmiyor tek iyi gelen o olmuştu bize çoğu indirimde almışımdır ama genel olarak molfix alıyorum
Cheryy1 Enmomy 11 gun oldu dogum yapalı molfix kullaniyor bebegim herhangi bir sıkıntı olmadi pisik yara vs molfix güzel
Shlshss yeni_anne2 yok hayır temelli bezi bıraktık 2,5 yaşındaydı. Benim oğlum alerjik bir bebekti doğduğundan beri tüm bezler alerji yaptı. Ama molfix pure soft ta sıkıntı yaşamadık.
Parinas Enmomy kesinlikle kendiniz deneyerek karar verin. Birinin beğendiği diğerine pişik yapar. Herkes primaya bayılır mesela pahalı olsa da parasına kıyar bizde felaket pişik yaptı. Doktor da içeriği temiz değil dedi sleepy Molfix canbebe goon vs içerikleri temizmiş. Onlardan deneyerek hangisi dokunuyor hangisi iyi geliyor öğrenebilirsin. Stok yapmamak daha iyi bu açıdan. Benim primalar çöp olmuştu mesela
Cherryblossom8 Enmomy bebem naturali bilmiyorum hiç kullanmadım. Sleepy’i ben hiç beğenmedim sürekli sızdırıyor tavsiye etmem. Biz molfix kullanıyoruz ve memnunuz pişik de yapmadı ama her bebek farklı bence stok yapmayın
Mry2020 Enmomy ben ilk kızımda hep slepy kullandım hiç sorun yaşamadık sonlara doğru bulamayınca birkaç kez baya turco almıştım onda da sorun yaşamadık
yeni_anne2 Shlshss anladım bende bu bezden kulanmayı düşünüyorum ama yapısal olarak kalın dendi de yazın için sorun oluyor mu acaba
Shlshss yeni_anne2 bir tık kalın evet ama bizde çok sıkıntı olmamıştı. Goon marka da kullandım o baya ince ve güzeldi. Sızdırma da yapmıyordu.
Yumakk Biz eltilerimde dahil goon aldık ben henüz doğurmadım ama onlar sleepy molfx denedi hiçbiri goon değil goon prima gibi bir şey bi bakın bence