Melekkaratas16 15 hafda hamileyim yüzüm de hep sivilde var iltihaplı hacamat la yüzün düzelttiğini gördüm yapan varmı gerçekten işe yarıyor mu hamileyken yapmakta bir sorun olur mu
Eymenkuzusu Melekkaratas16 ben hamileyken sinüzit agrim oldugu icin yaptirmistim ama her bünye kaldiramiyabilr kadin da sana surekli yaptgm icin yapiyorm yoksa hamilelere yapmiyorm demisti. Ama gebelikten sonra sülügü oneririm sivilcelere izlere lekelere birebir.
2cocukluana_ Hamilelikte hacamat yapılmaz yaptirilmaz canım doğumdan sonra vücut temizleme niyetine yaptırabilirsin
metemom_ 2cocukluana_ eğer bilginiz varsa nerelere yapılıyor vücudu temizlemek için doğumdan sonra bel ağrım geçmedi düşünüyorum aslında yapan birini bulursam
2cocukluana_ metemom_ daha önce hiç yaptırmadiysaniz sırttan tarama hacamati başlanıyor önce 7 9 11 şeklinde tek sayı gidiliyor ben hep 9 yaptırdım daha sonra istedigin bolgelere yaptırabilirsin inan bana kuş gibi hissediyosun
metemom_ 2cocukluana_ hiç yaptırmadım korktum açıkçası ama bel ağrım bir türlü geçmiyor karar verdim yaptıracağım
2cocukluana_ metemom_ korkulacak hiçbisey yok inanın oğlum 4 yasindaydi ilk hacamatıni oldu 1 sene geçti bile üstünden ona 3 kupa yapıldı önemli olan tam teşekküllü birini bulmak öyle el altı yerlere sakın girmeyin