Masalceylan Melekyeni canım süt içebilirsin ekşime yanma falan varsa maden suyuda iyi geliyor ben öyle yapıyorum şahsen rahatlıyor midem
Melekyeni Masalceylan süt pek etki etmedi ben de maden suyunu içemiyorum diye içine bir limon sıktım o şuan iyi geldi
hibio12 Doktorum şurup yazmıştı ama bitti ve tahin yemeye başladım. Doğal tahin su içmeden bir kaşık yutun çok iyi geliyor. Sirke, soda daha çok yakar. Heleki öncesinde gastrit veya reflünüz varsa
Yildiz-Demir Melekyeni 11 haftalık olduk kaç Gündür geceleri midem yanıyor erkek değil mi sizce kaçıncı hafta da başlıyor normalde ilk gebelik
Masalceylan Melekyeni canim maden suyu bebek içinde iyi derler doktorlarda önerir hatta günde. Bitane doğal maden suyunu ekşirse falan muhakkak iç benim kurtarıcım 😂
Melekyeni Yildiz-Demir 12 haftalığım cinsiyetim benimde belli değil burda tahminde bulunan iki kişi erkek dedi ama neredeyse ilk günden beri var mide yanması kime desem daha erken diyor 🥲
Melekyeni Yildiz-Demir bu arada ikinci gebeliğim bir kızım vardı böyle birşey yaşamadım bu hamileliğim ilke göre çok farklı
Yildiz-Demir Melekyeni Benim de bi kaç gündür başladı Ama bildiğim kadarıyla erken öyle duymuştum bende bilmiyorum valla değişiyor insandan insana
Yildiz-Demir Melekyeni İnşallah Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin herşeyin başı sağlık. Allah gönlünüze göre versin inşallah ❤️🤲
Melekyeni Masalceylan ay ben sade maden suyu hiç içemiyorum ama içine bir tane limon sıktım gayet güzel oldu bundan sonra öyle içicem🤭