Gzm799 Merhabalar arkadaşlar benim bebeğim normalde 26+3 olması gerekirken 28+2 de şu an korkmalı mıyım doktor gayet normal gelişim açısından iyi bir bebek diyor ama korkuyorum
Parinas Gzm799 önde giden hangi değer kilo mu boy mu baş çevresi mi karın çevresi mi ? Bi çok değer var. Hepsi birden mi 2 hafta ilerde çıkıyor. Tabi başka değerler de var bunlar en bilinenleri
Mutluaile1 Gzm799 2 hafta önde ve geride olması durumunu normal kabul ediyolarmis doktor oyle demişti yani
Miyosss Gzm799 gebelik şekeri bakıldı mi ? Benm bebişte önden gidiyor. 30+2 ama 32+4 görünüyor şuan kiloda 1918 gram. Gebelik şekerim var bundan kaynaklı dedi doktorum.
tubavarlikk Gzm799 korkma canım bazı doktorlar söylemiyor bile bunları ☺️ bebek önden gidiyor demiyorlar bile yani şahit oldum ondan diyorum. Doktor hem korkacak bişey yok demiş
Yaseminkayaa Benim 3. Çocuğum 3-4 hafta önde gitti haliyle kocaman kafası kocaman karnı sisko tosun gibi bir bebek olarak dünyaya geldi maşallah hala aynı sisko hem boyu uzun hem obur. Bizde şöyle bir sıkıntı olmuştu 37-38 haftasında 41 hafta görünüyordu 38+2-3 gibi aldılar 4.200 55 cm doğdu yani normal gelsin diye beklemedik yemin ederim çocuk çıktı 15 kilo gitti o hafta 😅sağlıkla gelsinler
myavocado Gzm799 1-2 hafta geri yahut ileri olması normal karşılanıyor ki doktorunuz zaten söylemiş normal olduğunu.
Rafaelli Gzm799 benimde bebeyım normalde 33+6 ama 36 haftalık tam3 hafta onde kılosu fazla oldugu için haftası onde gidiyor adeta, bana dr kokulacak bir sey yok dedı, sadece merak etdiyim acaba bu kadar onde gitmesı erken dogması anlamına mı gelir