Masalceylan Sunaaaaaaaa bende iyi gelen nevarsa deniyorum cnm çoğu kişi bisey yapmaz hastane gitme dedi ama olmazsa özele gidicem dişçiye
Sunaaaaaaaa Masalceylan kapı kapı özel klinikleri gezdim onlar hiç hiç yapmadı korktular doktor onayı olmadan hiç yapmıyorlar hele yine devlet yaptı ne varsa devlette var Valla. Ama sen yine de Bi şansını dene istersen
Anneeadayi Masalceylan 15 gundur çekiyorum Allah kolaylık versin karanfil yağı al aktardan pamuğa damlatip agiran dışının dibine koy rahat edersn
Masalceylan Anneeadayi sağol cnm Allah razı olsun gercekten çok zor diş ağrısı her yöntemi deniyorum bende 🥹
Masalceylan Abilikardesli gidemedim cnm daha randevu bakıcam olmazsa özele giderim doğal yöntemlerle gecti gibi oldu tekrar başladı
Abilikardesli Masalceylan devlette hiçbişey yapmıyorlar benden söylemezi özele gidin ben özelde yaptırdım. Devlettekiler risk göze almıyor
Masalceylan Sunaaaaaaaa bisey yapmadılar banada cnm acile gittim oda parol verdi serum biraz daha iyiyim
Gizemmela Masalceylan bende dişten çektim 7. Haftamda kadın doğum doktoru izin kağıdı yazdı o kağıtla özel klinikte çekim yaptırdım bi kadın doğum doktorunuza danışın bence
Masalceylan Gizemmela devam ederse bende öyle yapıcam cnm dış ağrısı çekilecek bi ağrı değil gerçekten
Sunaaaaaaaa Masalceylan çok geçmiş olsun canım inşallah geçer birşey kalmaz ben bilirim onun ağrısını
Masalceylan Sunaaaaaaaa çok sağol cnm benim Allah razı olsun gerçekten çok fena ağrısı rabbim tüm hastalara şifa versin 🤲🌹