Mrv342 Kızlar idrar yolu enfeksiyonu neden olur? 22 haftadayım lökosit 12 çıktı ptesi doktora gideceğim. Dışarda çok sık tuvalete de girmiyorum girdim mi temas etmem sık elimi yıkarım 😢iç çmaçırımı sık sık değiştiririm. 2. Kez geçiriyorum ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum
Gizeminannesi Mrv342 Başka klozete oturmak İç çamaşırının temiz olmaması İlişki sırasında erkek penisi temiz olmaması Bence bunlardan dolayı, net bilgi yok bilen yazar umarım duyduklarım böyleydi 🌸🙏
kubyus Mrv342 bende de çıktı temizliğimede dikkat ederim dışarıda da tuvalete girmemeye çalışırım girsem de temasta etmem çamaşırlarımı da ütülüyorum ama neden oldu bilmiyorum 🥲
Elifff2112 Mrv342 bakteri degerim 900 lere kadar çıkmıştı lökosit 10 felandi doktorum tek kullanimlik tozlardan yazmıştı ama fayda etmedi ben şunlardan fayda buldum ic camasirlarimi ilk başta beyaz sirkeli suda bekletip sonra makinede yıkadım 90 derecede ve yumuşatıcı kullanmadim yikandiktan sonra utuledim ki mikroplar ölsün -nioli yağı kullandım bir damla.olucak sekilde ama sık degil uc gunde bir felan ic camasirimi akıntı oldukca değiştirdim sürekli kuru tutmaya çalıştım gece yatarken iç çamaşırı giymedim ki hava alsın o bölge diye İnşallah geçirirsiniz bende ekstra kasıklarımda dayanilmayacak sancı yapıyordu
rumrum123 çamaşırına bir damla nioli yağı damlatabilir, çokça su içebilirsin, ben de kalabalık alanlara girince nioli yağını yeniler ve suyu bolca içerim
rumrum123 rumrum123 aktardan yağ oranı daha yüksek olanı almıştım ama mutlaka doktoruna danış öncelikle🤍
Mrv342 kubyus ben de öyleyim özellikte tuvalet konusunda takıntılıyım gerçekten ondan içime dert oldu ya o kadar dikkat ederim ki zaten genelde de evdeyim dün idrar tahlilimde yine çıkınca artık psikolojim bozuldu neden oluyor diye😿
Mrv342 DogaMom evet evet mutlaka soracağım özellikle alt bölge zaten hassas pH bozulması falan hep çekinirdim sormadan kullanamam 😿
DogaMom Mrv342 doktorunuza Duobalance bv yi de danışmanızı öneririm. Benim gebeliğim riskli 8 hafta boyunca enfeksiyon olmamak için kullandım ve bol bol su içiyorum. İnşallah bi an önce geçer şikayetiniz 🤍