zehranur0113 aycabelgin0 anladım cnm hayırlı olsun inşallah bende adetime 9 gün varken yaptım erken gebelik testi bişey çıkmadı da o yüzden sordum aslında
canimbebegim0909 Nart çıkmadı bende ya ben yumurtlama takibi de yaptım aslında yumurtlamamdan sonraki 10.günde çıkmadı ama sonra tekrar kan verince gördüm 14.günde falan
Ars2223 canimbebegim0909 reglime 2 gün kala kendim test yaptım çıkmıştı sonra kan verdim 160 larda birşey çıkmıştı
sena0104_ canimbebegim0909 regl günüme tam 1 hafta vardı doktora gitmişken kan da vereyim dedim 7 cikti test aldım evde oda silik cikti sonra 2 gunde bir 3 katına çıkmıştı şükür şimdi 30 haftalik🌸🩵
Gulce35 canimbebegim0909 ben adetime 4gün kala kan testi yaptırdım ilaç kullanıcam diye negatif çıktı. Kesin olsun diye adet olacağım gün tekrar kan testi yaptırdım 86,5 ile hamile olduğumu öğrendim şuan 28 haftalığım 🥰
canimbebegim0909 Gulce35 sizinle aynı durumu yaşadım meğer ben de hamileymişim reglime 4 gün varken verdim negatif çıktı şimdi bir gün gecikti 143 çıktı 💃💃❤️
Gulce35 canimbebegim0909 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰 doktora gittiniz mi? Bana geç döllenme olmuş demişti ama adet tarihini değiştirmedi. Başlarda bebeğin gelişimi 3-4gün geriden gitti onu önemsemiyorlarmış haftasıyla uyumlu görünüyor şimdi de 😍
Nart canimbebegim0909 olabilir herkezde aynı değil bazısına adet gecikmesinden 2 hafta sonra bile çıkabiliyor. Önemli olan pozitifi görmüşsünüz hayırlı olsun
canimbebegim0909 Gulce35 şu an 4+5 gösteriyor uygulama son adete göre şöyle 5+5 ya da 6 haftalıkken gitmek istiyorum 10 güne giderim herhalde