Baby_B Kızım bas asagi pozisyonda,muhtemelen ayaklari kaburgamin altina denk geliyor Ve sol kasigimda elleri var Ellerini her vurdugunda kasigim aciyor Bu normal dimi Kasik agrim yok ama o vurunca hareketlenince saniyelik oluyor Yasayan var mi?
Srp53 Baby_B normal 36 haftadayım bana da öyle oluyor. Hatta ben vajinama falan da tekme attığını düşünüyorum o kısma da bi hareket geliyor çünkü. Bazen makata bile geliyor ağrı. Geçiyor ama hemen.
mihraninannesi55 Baby_B 32+2 deyiz bebegimin başı asağıda ve cok hareketli Anlık vuruyor sancım oluyor kasıklarımda .bugun nst bagladılar sancı çikti
Zeno Bence normal bişey mesela ben tam düz oturamiyorum biraz kendimi geriye atıp oturabiliyorum çünkü düz oturunca bebek yukarıdan birden baskı yapıyor nefes alamıyorum sanıyorum.
Baby_B mihraninannesi55 kasikta sanci dediginiz ne kadar suruyor acaba Bende aksam oldu suan yok Nst de doktorum 34 te ya da 36 da bakariz dedi
mihraninannesi55 Baby_B ara ara geliyor regl sancısı gibi karnım bianda sertleşiyor .Hareket ettikce canım çok yanıyor .. Bugün iki kere nst bağlandı . nst sırasında sancım olduğunu hiç hissetmedim
Baby_B mihraninannesi55 anladim canjm Sertlesme kasilma demekmis evet Bende sertlesme olmuyor Saglikla zamaninda gelsinler
mihraninannesi55 Baby_B erken gelicekmiş gibi bir his var içimde . Allahim saglicakla vakti zamaninda gelsinler insallah 🥺🤲🤲