Deletedmom111 Busraprtk benim daha 26 canım ama çatı ağrısı çok var birde erken Doğum riskim var her an herşey olabilir yani bakalım hayırlısıyla inşallah 🙏
Deniz425 Son 19 benim de normal şartlarda ama normal doğumun zamanı belli olmuyor. Bel ağrısı adet ağrısı gibi sıkıntılar var, 2. doğumum olacak ama stres çok yüksek.Allah hepimize kolay doğum nasip etsin🙏
smsmzyc Biz özelde yapacağız bakalım inş. suniye gerek kalmadan kendi sancımla giderim ama şuan hiç ağrı sancı yok kendimi yürüyüşe atasım var ama doktor abartma dedi 😳😱
Busravezeytin Ben de 37+2deyim kızlaar. Dün muayenede rahimin yumuşadığını bebeğin kafasının eline geldiğini söyledi doktor ama açılmam yokmuş sizce ne zaman olur doğum fikri olanlar nolur yazsın çok heyecanlıyım 😂💞
Zbyde Busraprtk 38+4 dum akşam başladı belime ağrı girdi uyuşuyor gibi bacaklarıma ağrı karnım zaten sürekli.sertlesiyor ve ilk defa oluyor böyle sancı bu mu😀😄😁😄😁 yada bu ne
Bademim 38+2 12 günümüz kaldı 😍 sayfaya ilk üye olduğumda bu haftaya gelen gebişlere imrenir Allahım bende görecek miyim derdim şükür geldik geçiyor be zaman 😇🙏 inşallah sağ Salim rabbim bebişlerimizi kucaklarımıza almayı da nasip eder 🙏🙏
TCTuernekolu Busraprtk son 12 gün vajina kısmında çok baskı hissediyorum ama açılma falan yok🤦🏻♀️🤷🏻♀️