Kamer6135 hhaziran bizimde aynıııı kızım 21 aylık 2. Kızımızı bekliyoruz 18 haftalığız. Kız çocuk bir başka🤩😍
2Princess1Mom Melikelisaksl24 15 haftalığım bir kızım var 5 yaşında 2. Kızımı bekliyorum. 🥰 Aslında 3. Gebeliğim bir tane de cennet kuşum var oğlum ❣️
DnzDrn Nisan da 3 e girecek bir oğlum var. 2. ye hamileyim 11+1 günlük :) Cinsiyet bekliyorum sabırsızlıkla :)
GirlandBoy_Mom Melikelisaksl24 2 . Gebeliğim15+3 üm bi kızım var bide oğlum oluyor💙Rabbim her iki duyguyuda nasip etsin herkese inşallah🤲🐣
2minnakannesi2 Melikelisaksl24 benimde 2.hamileliği .1 tane kızım var bende erkek istiyorum Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.benim uygulamaya göre 4+4 ama doktor keseyi göremiyor beta hcg değeride 797 çıktı aklım takıldı keseyi görene kadar böyle kafama takacağım sanırım
Arzu19988 Melikelisaksl24 bende ikinciye hamileyim evde bir kizim var yine kiz istiyorum 🤭.kizima kiz kardes sirdas olsun diye.. ama yinede en onemlisi saglikla gelsinler.ne olursa olsun Bizde 7+2haftadayiz cok sukur
___Ebruli___ Melikelisaksl24 benimde ikinci gebeliğim 14 haftalık ve kızım Mayıs’ta 7 yaşında olacak… Araya baya bir zaman girince duygular şelale oluyor 🥺😅😍
MervEslinArden Melikelisaksl24 4 buçuk yaşında kızım var 23 haftalık oğluma hamileyim Allah herkesin gönlüne göre versin sağlıkla
gurbette_bir_anne Melikelisaksl24 14 aylık bir oğlum var 7+0 haftalık hamileyim bakalım bu sefer kız mı erkek mi olacak ❤️
Nursah2 Melikelisaksl24 Amin canım 😊 sağlıkla gelsin hepsi. Kız ikiz çok zor valla benim buna da ilk ikiz dediler kalpten gidiyordum. Tek tek olsun hamileliği de bakması da daha kolay Allah affetsin 😅
Ark Melikelisaksl24 herkesin farklı artıyor demek ki benim de 2. Kez kan verdim yarin bakalim ne kadar artacak
Melmur Melikelisaksl24 3.5 yaşında bir kızım var 20 haftalık hamileyim ve kızıma kız kardeş geliyor 🥰❤️🦋