hacer_6813 6+4 haftalık gebeyim. Bi kaç gündür bulantılarım çok. Sabahları bir iki kere kusuyorum bugün çok kötüyüm birşey yemediğim halde kaç kez kustum acıktım ama yiyemiyorum ne önerirsiniz
2minnakannesi0 hacer_6813 ben ilaç kullanmak zorunda kaldım ayva iyi gelir diyenler var yada çubuk kraker bi ara limon yiyordum oda bastırıyordu naneli sakızı da duymuştum bunları bi deneyin
AybenYB hacer_6813 bir çimdik tuz yalamak iyi geliyor, tuzlu krakeriniz varsa ondan da yiyebilirsiniz
hacer_6813 2minnakannesi0 ben kalp atışını duymak için haftaya cuma hastaneye gitmeyi düşünüyorum doktora ilaç yazmasını söylerim. Çok kötüyüm
2minnakannesi0 hacer_6813 sizi çok iyi anlıyorum iki gebeligimde de mahvetti beni bulantı 🥲 prilam verir muhtemelen
Hatice_00 hacer_6813 prilam kullan reçetesiz alınıyor ben ilk hamilelikte bulantı çoktu bi nebze iyi geliyordu
2minnakannesi0 hacer_6813 ilkinde 4 buçuk aylıkken bitti ikinci de 6.ayı gördü maalesef.. çok normal eşimde bana yaklaşmasın isterdim adam kokuyor gibi gelirdi zaman geçtikçe düzeliyor bu
Aycegul Hatice_00 benimde şuan ikinci gebeliğim 11 haftalığız herşey kokuyor zorla bir iki lokma yiyorum birazdan geri çıkıyor kusarak hayattan soğudum günde dört prilam dr içiyorum banamısın demiyor bıktım yemin ederim çocukları çok seven ben gebelikten dolayı çocuktan soğudum
hacer_6813 atlasinannesi_ bana da iyi geliyo ama yedikten sonra midem tekrar bulanıyor. Kendimi kusturup çıkarınca rahatlıyorum
hacer_6813 Aycegul bana da herşey korkuyo başka yerde yine yiyebiliyorum evde hiçbir şey yiyesim yok. Midem kaynıyo. Ailem uzakta eşim yanımda değil benim için çok zor geçiyo. Allah yardımcımız olsun