Sultankut Regle 4 gün varken aşırı göğüs hassasiyeti ve sırt ağrısı yaşadım test yaptım pozitif çıktı hemen kan verdim 117.5 çıktı hem mutluyum hem endişeliyim kese ve kalp atışı olunca sağlıklı bi gebelik denilebilir dedi doktor, ne zaman görünür acaba kese
Annemidedinsen Sultankut hadi gözün aydın bende henüz görmedim keseyi 5 haftada gel dedi olmadı alttan bakarız dedi 5+1 olduk bugün salı gidicem biraz daha bekleyim dedim alttan muayene olmak istemiyorum şimdilik sabretmesi çok zor 😅
mucizemom8 Sultankut gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin darısı da başıma sağlıkla kolaylıkla inşallah 😍
nur_bebek34 Sultankut benimde son adet tarihi 28 Aralık kese ne zaman görülur dediler . Ben daha doktora falan gitmedim
ikibebelianne-M Sultankut vajinal muayene ile genelde 5+ da kese görünüyor lekelenmeniz yoksa biraz bekleyin 6+ bir günde gidin hem keseyi hem bebişi görün belki kalp atışı bile duyarsınız hemde vajinal muayene olmamış olursunuz
Sultankut Annemidedinsen yaa maşallah sizinde gözünüz aydın olsun bende alttan istemiyorum🤭 5+1 dediniz 5 hafta 1 gün şeklinde oluyor yani hesaplama şekli dimi
Annemidedinsen Sultankut off sizde çok erken öğrenmişsiniz sabırla beklicez mecbur 20 Aralık benimde 🥰
Sultankut Annemidedinsen sormayın ya zaman geçmiyor sanki erken öğrenmek de çok iyi değil sanki ☺️ folik asite başladınız mı
Sultankut Aslaninannesi_ çok teşekkür ederim siz daha da erken öğrenmişsiniz inşallah sağlıkla keseyi de görürsünüz 🥰
Annemidedinsen Sultankut hayır başlamadım ben 9 aydır düzenli vitamin kullandım tüm değerlerm yerne gelince gebe kaldım. Kullanmak istemiyorum şuan hiç bir şey
Sultankut Aslaninannesi_ hay maşallah bende yeni öğrendiniz sandım 🤭sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😇😊
Sultankut mucizemom8 amin inşallah güzel dualarınız için çok teşekkür ederim 🥰Rabbim gönlünüzü yormadan en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah size de 😊
Sultankut Annemidedinsen anladım ben öncesinde kullanmadım o yüzden kullanmam gerekiyor pazartesi gitcem doktora bakalım ne tavsiye edecek
Sultankut ikibebelianne-M yarın 5+2 de gitmiş olcam karından görünmezse vajinal istemiyorum dediğiniz gibi 1 hafta sonra giderim ama sabretmek çok zor 😩