Tarana Rasev yox ele sey olmur🙄Mende 11hefredi hele.Hekim yoxlayanda deyib ki tonus var azdı ama var.
Alievabl MinnakBebegim aspirin qan laxtalanmasina gore icirem Men amerikadan getizdirmiwem ustunde ecotrin yazilib
Alievabl Zeynebaqazade Vurdururam yaginki ele doguwa kimi vurduracam ele pis goynedirki qarnim hem goyerib biraz wiw kimidi((
Zeynebaqazade Alievabl hee baci vurdur mende ele senin gunundeyem ele goyerir goyneyir ama bu gunumuzede sukur
Alievabl Hekimler nie hemiwe hefteni cox deyir menim hesablamamla 7 hefte cixa ya cixmaz dekabr 8i axirinci aybawimin vaxtidi hesablasaqki en tez 10 gun sonra iliwmiwem 47 gunlukdu amma aparatda 8-9 hefte gosterir
Rasev MinnakBebegim olar bacı cunki menim basım çox çekib ona gore deirem tonusa gore kese bilmirdiler qarnimi kesrda😂
Rasev MinnakBebegim belin1qızım var 3ay yarımlıq) çonmemisdi suyum takam qutarmisdi geceynen hele emeliyata saldilar
MinnakBebegim Rasev can Allah eliyende eliyir mende ele deirdim 4 5ile ama qizim 1yas olan kimi Rebbim birinide verdi ve cox sukur olsunki verdi ele bildim 3ay yatimliq korpen var yene hamìlsen canim sehv bawa dusdum😂😂😂😂
Rasev MinnakBebegim biz helede elaqede olmamisiq dogusdan sora😂10000%hamile deilem😂spiral taxdiracam gorum basima ne gelr