Kumsalzeyus Seraymesut ne zaman doğum yaptınız süt parası var eşinizin hesabına yatan bu doğum parası
Fatime217 Kumsalzeyus merhaba bende yeni doğum yaptım nerden başvuruluyor bu her ay 1500 TL olan sisteme girmiişmi
Kumsalzeyus Seraymesut belli süresi var mı bilmiyorum aile ve sosyal hizmetler i arayın şehriniz de ki öğrenin ve alın bırakmayın sizin hakkınız az da olsa üstüne katar çocuk niyetine altın al sadaka ver
Kumsalzeyus Fatime217 benim 2 çocukta da süt parası eşimin hesabına yattı ptt hesabına bu dediğiniz tv ye çıkan para için aile ve sosyal hizmetlere başvuru lu yor olması lazım her yerde aynı mı bilmiyorum doğum belgesi ileydi sanırım
Tazeanne0134 Parinas e şimdi ben gitsem oğlum 2020 kızım 2022 doğumlu alabilir miyim 1500 TL nereye başvurmak lazım bide memur eşleri vs alıyor mu
Parinas Tazeanne0134 o zaman 300 400 gibi bi para alırsınız. 1500 için 2025 doğumlu olması gerekli. Bi daha doğurursanız 5000 alırsınız ama her ay 🤭
Ben-Hurem-Sultan 1998- ben geçen aradım. Yürürlüğe girmiş ama maddeler hazırlanma aşamasında dedi 10 güne ararsanız tekrar net bilgiye ulaşırsınız dendi bana .
Azraa33 Parinas benimde sizin gibi şimdi 2025 te doğan 3. Çocuklara 5000 binmi alacağız her. Ay e doğum sonrası mı başvuruyu yapacağız ve nereye
Zeynep9120 Seraymesut kızım 2021 dogmlu ne emzirme ne dger parayı aldm dusuk dye ama bunda her ay yatacgnı duyunca dogumdan snra basvurucam iki paket bez alırm artk🤣
Zeynep9120 Seraymesut babası dogum sonrası dogum belgesiyle basvuracak her ay 1500₺ olan yardıma bide emzirme ödeneği varmış calısan calısmayan herkes yararlanabılecek ona basvuracak ama nereye basvuracak hc blmiyorum onuda bi sorarım